ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία σε εκδήλωση της ΝΔ

Μητσοτάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Φύγετε να ανασάνει η Ελλάδα

Οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση της γραμματείας οργανωτικού της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε για μια ακόμη φορά ότι το ρολόι χτυπάει πια αντίστροφα για τις εκλογές. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Δυο είναι τα ενδεχόμενα. Ή ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος θα επιλέξει τελικά να κάνει τις εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές και τις περιφερειακές, όπου και στις τέσσερις κάλπες θα στείλουμε ένα συντριπτικό μήνυμα "φύγετε επιτέλους να ανασάνει η Ελλάδα" ή θα πάρει το ρίσκο να μην κάνει τις εθνικές εκλογές με τις ευρωεκλογές, και σε αυτή την περίπτωση οι ευρωεκλογές μετατρέπονται ουσιαστικά σε εθνική κάλπη και θα είναι το πρώτο μήνυμα που θα πάρει ο κ. Τσίπρας, όχι απλά ότι αυτός έχει τελειώσει αλλα ότι η ΝΔ ανανεωμένη, έρχεται να δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε: «Έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» ενώ σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να «πάρει αποστάσεις» από τον Παύλο Πολάκη επειδή «θα ήταν σαν να απαρνιέται τον ίδιο του τον εαυτό, είναι ένα και το αυτό».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.