ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή το πρωί

Νέα ανακοίνωση της Leroy Merlin για την επίθεση του «Ρουβίκωνα»

Νέα ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή το πρωί από την Ομάδα «Ρουβίκωνας» στο κατάστημά της στη Λεωφόρο Κηφισίας εξέδωσε η εταιρεία LEROY MERLIN.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η LEROY MERLIN έγινε στόχος καταδρομικής επίθεσης την Κυριακή το πρωί από την Ομάδα "Ρουβίκωνας". Πρώτα απ’ όλα δηλώνουμε ανακούφιση που η απροειδοποίητη και αδικαιολόγητα βίαιη επίθεση δεν είχε θύματα ανάμεσα στο προσωπικό ασφάλειας που εργαζόταν εκείνη την ώρα και έτσι οι συνέπειες περιορίστηκαν σε σοβαρότατες υλικές ζημίες».

Σχετικά με την αιτιολογία της επίθεσης, η εταιρεία LEROY MERLIN δηλώνει τα εξής:

«Η LEROY MERLIN λειτουργεί πάντοτε σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο της χώρας και τις ηθικές αρχές που τη δεσμεύουν, κάτι που ακολούθησε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν από τους καταδρομείς ως δικαιολογία για την επικίνδυνη πράξη είναι ανακριβή, καθώς η λύση της συνεργασίας δεν έγινε τη στιγμή της ενημέρωσης της εταιρείας για την ασθένεια της εργαζόμενης, ενώ σε καμία περίπτωση η λύση της συνεργασίας δεν είχε ως αιτία την ασθένεια, ούτε συνδέεται με αυτήν. Η εταιρεία δεν έχει τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσει περισσότερα στοιχεία καθώς αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Η εταιρεία μας παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους και διαβεβαιώνει ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε με βάση τις ηθικές αρχές και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.

Οι ζημίες αποκαταστάθηκαν ταχύτατα χάρη στη συνδρομή και στη συμπαράσταση των εργαζομένων και η εταιρεία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.

Η LEROY MERLIN στα 13 χρόνια της παρουσίας της στην Ελλάδα επενδύει διαρκώς με τρόπο που ενισχύει την απασχόληση, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε το 6ο της κατάστημα με 125 θέσεις εργασίας φθάνοντας πλέον τους 1100 εργαζόμενους. Η εταιρεία μας θα τιμήσει την αυξανόμενη προτίμηση του καταναλωτικού κοινού προς τις υπηρεσίες της και θα συνεχίσει να διευρύνει τη δραστηριότητά της».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.