ΚΟΣΜΟΣ

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο με τεθωρακισμένο του ΟΗΕ στην Αϊτή

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν χθες Σάββατο το βράδυ στην Αιτή σε τροχαίο που συνεπλάκη τεθωρακισμένο του ΟΗΕ.
Σύμφωνα με την αστυνομία στην Αϊτή και τα Ηνωμένα Έθνη ο οδηγός του οχήματος της Αποστολής του ΟΗΕ για την Υποστήριξη της Δικαιοσύνης στη χώρα έχασε τον έλεγχο των φρένων ενώ κυκλοφορούσε σε έναν από τους κύριους οδικούς άξονες της πρωτεύουσας της Αϊτής.

Το τεθωρακισμένο συγκρούστηκε με ένα «ταπ-ταπ», όπως ονομάζονται τα συνήθως βαμμένα με ζωηρά χρώματα φορτηγάκια ή μικρά λεωφορεία που χρησιμοποιούνται ως ταξί στην Αϊτή. Οι αρχές διενεργούν έρευνα για να εξιχνιαστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

«Τέσσερις άνθρωποι που επέβαιναν στο ταπ-ταπ σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται δύο αστυνομικοί της αποστολής του ΟΗΕ, οι οποίοι βρίσκονται σε κώμα και ένα στέλεχος της αστυνομίας στην Αϊτή, ο οποίος συνόδευε τις δυνάμεις του ΟΗΕ και επέβαινε στο τεθωρακισμένο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Αϊτής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.