ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα έρευνα για 12χρονο μαθητή τον οποίο θέλουν να διώξουν οι συμμαθητές του

Κατεπείγουσα έρευνα για τις αναφορές εναντίον μαθητή από τη Θεσσαλονίκη, για τον οποίο οι συμμαθητές του έκαναν κατάληψη για να εκδιωχθεί από το σχολείο, ζητεί το υπουργείο Παιδείας, μετά και την έγγραφη καταγγελία των γονιών του παιδιού στο υπουργείο. Το θέμα αφορά τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καλαμαριάς, οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνση του συμμαθητή τους.

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας διέταξε κατεπείγουσα διερεύνηση της έγγραφης καταγγελίας των γονέων του μαθητή Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης, για τον οποίο έγινε κατάληψη με σκοπό την απομάκρυνσή του από το σχολείο.

Όπως αναφέρει το υπουργείο: «Μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με 12χρονο μαθητή Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης και κατόπιν έγγραφης καταγγελίας των γονέων του, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με έγγραφο που απέστειλε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ζητά την κατεπείγουσα διερεύνηση των καταγγελιών και την άμεση ενημέρωση των Υπηρεσιών του Υπουργείου σχετικά με την ακρίβεια των όσων καταγγέλλονται καθώς και τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.