ΥΓΕΙΑ

Λύθηκε το μυστήριο!

Τόσες φορές σκέφτονται το σεξ οι άνδρες και τόσες οι γυναίκες κάθε μέρα

Εδώ και χρόνια υπάρχει η παγιωμένη αντίληψη ότι οι άνδρες σκέφτονται διαρκώς το σεξ, ενώ οι γυναίκες σπάνια. News flash! Και οι γυναίκες λατρέυουν το σεξ και το γεγονός ότι δεν μιλάμε διαρκώς για αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το σκεφτόμαστε. Όπως αποκάλυψε έρευνα το σκεφτόμαστε και μάλιστα αρκετά απλά λιγότερο από το άλλο φύλλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Οχάιο, οι άνδρες σκέφτονται το σεξ 34,2 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 28 λεπτά, ενώ οι γυναίκες 18,6 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 51 λεπτά, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ερευνητές δεν υπολόγισαν τις οκτώ ώρες ύπνου ημερησίως που όρισαν ως δεδομένο για την έρευνά τους. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το ο 59% των ανδρών σκέφτονται το σεξ αρκετές φορές μέσα στη μέρα, σε σύγκριση με το 45% των γυναικών.

Τώρα όσον αφορά την άλλη αγαπημένη απόλαυση, δηλαδή το φαγητό, οι άνδρες το σκέφτονται 25,1 φορές την ημέρα δηλαδή μια φορά κάθε 38 λεπτά, ενώ οι γυναίκες το σκέφτονται κατά μέσο 15,3 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 62 λεπτά. Τέλος, όσον αφορά τον ύπνο οι άνδρες τον σκέφτονται κάθε 33 λεπτά, ενώ οι γυναίκες κάθε 72. Συμπέρασμα; Μάλλον οι γυναίκες έχουμε και άλλα πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτούμε μέσα στη μέρα από τους άνδρες!

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.