ΕΛΛΑΔΑ

Αγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία: Ο 20χρονος γιος του 48χρονου Αλβανού ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον πατέρα του

Στη σύλληψη του 20χρονου γιου του 48χρονου Αλβανού, που βρέθηκε χθες νεκρός στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης προχώρησε η Αστυνομία. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 20χρονος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του.

Οι αστυνομικές αρχές λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 48χρονου προσήγαγαν τον 20χρονο γιο του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να τον ανακρίνουν. Από την πρώτη στιγμή κρίθηκε βασικός ύποπτος για την δολοφονία του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους χθες το απόγευμα.

Το άψυχο σώμα του 48χρονου βρέθηκε δίπλα σε παιδότοπο, παραπλεύρως του κεντρικού οδικού άξονα του χωριού. Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση είναι μία νεαρή γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, η οποία φέρεται να είδε όσα διαδραματίστηκαν δίπλα στον παιδότοπο.

Σε βάρος του 20χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής για να αποδειχθεί από τι επήλθε ο θάνατος του 48χρονου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Απογευματινές ώρες χθες (17-02-2019), το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε τηλεφωνικά για πτώμα άντρα που βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου διαπίστωσαν ότι εντός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ υπήρχε η σωρός 48χρονου αλλοδαπού φέρουσα θλαστικά τραύματα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 20χρονος γιος του θύματος.

Από την έρευνα προέκυψε ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός των δύο αντρών και μεταξύ τους συμπλοκή.

Σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση του κ. Ιατροδικαστή, το πτώμα φέρει θλαστικά τραύματα και κάταγμα ρινός, πλην όμως θα ακολουθήσει νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ ο δράστης φέρει εκδορές στα χέρια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.