Neo

Τρεις προτάσεις για την Ανάπτυξη

Τρεις προτάσεις που μπορούν κατά τον ίδιο να συμβάλουν στην Ανάπτυξη, κατέθεσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου.
Μιλώντας σε αναπτυξιακό συνέδριο που οργάνωσε η εφημερίδα «Πατρίς» στην Αρχαία Ολυμπία, ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε αρχικά στην ανάγκη ίδρυσης αναπτυξιακής τράπεζας. «Η λειτουργία μίας τέτοιας τράπεζας μπορεί να βοηθήσει με δάνεια για έργα υποδομών, αλλά και τις επιχειρήσεις», είπε. Η δεύτερη πρότασή του αφορούσε τις νεοφυείς επιχειρήσεις. «Δεν θα έλθουν από το οικοσύστημα που υπάρχει σήμερα, αλλά πρέπει να φτιάξουμε τις υπάρχουσες επιχειρήσεις, να μπούνε σε αυτόν τον χώρο, να συνεργαστούν με πανεπιστήμια», είπε, κάνοντας λόγο για μοντέλο Ισραήλ και όχι Αμερικής. Τέλος, πρότεινε τη θέσπιση ενός τύπου ευρωπαϊκού διαβατηρίου για προϊόντα που έρχονται από χώρες της Ασίας, τονίζοντας επιπλέον την ανάγκη να μην εισάγονται προϊόντα από χώρες όπου εργάζονται παιδιά για την παραγωγή τους.
«Η Ανάπτυξη δεν θα έρθει από κάποιον άγγελο από το εξωτερικό, αλλά από εμάς, με τη συμμετοχή μας στα κοινά και με τις προσπάθειες που θα κάνουμε», τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 14:32 19/02/2019

    Εγώ πάντως Νικολάκη που δεν γνωρίζω με τι ακριβώς έχεις ασχοληθεί βιοποριστικα έχω να προτείνω
    πράσινη ανάπτυξη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.