ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίαση του Προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Βέμπερ: Αριστεροί και λαϊκιστές δεν δημιουργούν νέες προοπτικές για την Ευρώπη

Στην Αθήνα πραγματοποιείται στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2019, η συνεδρίαση του Προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία εν όψει και των Ευρωεκλογών του Μαΐου.

Παρούσα θα είναι σύσσωμη η ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ για πρώτη φορά θα είναι παρόντες και σχεδόν όλοι οι επικεφαλής κάθε ομάδας ευρωβουλευτών του ΕΛΚ ανά κράτος-μέλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνομιλίες με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ και υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΛΚ Αντόνιο Λόπεζ Ιστουρίθ και τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας Πάμπλο Κασάδο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) δήλωσε βέβαιος ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν μέσα στο 2019.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ, από την πλευρά του, επισήμανε ότι είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας και πρέπει να δώσουμε λύσεις απέναντι στο φόβο και σε όσα κάνουν οι λαϊκιστές.

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ, σήμερα το πρωί, προχώρησε και σε ένα χαρακτηριστικό tweet από την συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την κυβέρνηση.

«Στην Ελλάδα με τον φίλο μου Κυριάκο Μητσοτάκη για να συζητήσουμε τις κοινές προκλήσεις πάνω στην Οικονομία. Αριστεροί και λαϊκιστές δεν εργάζονται για να δημιουργούν θέσεις εργασίας, αντιθέτως, τις ''καταστρέφουν''. Υπάρχει ο σχεδιασμός κοινού σχεδίου για επενδύσεις και καινοτομία που θα προσφέρουν ξανά προοπτική», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αναρτώντας και μια φωτογραφία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.