ASTRO-MATRIX

Ερωτικοί και οικονομικοί μπελάδες!

Αφροδίτη Τετράγωνο με Άρη στις 21 Μαρτίου: Πάθη αλλά και Καυγάδες

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ο Άρης στον Ταύρο, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, σχηματίζουν Τετράγωνο και οι διαπροσωπικές σχέσεις αποκλείουν κανόνες και παρασύρονται από πάθη, αλλά και νεύρα, έτοιμες να υποστούν κάθε συνέπεια.

Βάζουμε τέλος στα ταμπού, στον αγνό… έντιμο έρωτα και κάνουμε στροφή προς το μοιραίο, τον πειρασμό, το απωθημένο και το… σκάνδαλο! Το σώμα και ο πόθος, νικά την καρδιά, η οποία προηγουμένως έχει νικήσει το μυαλό και όλα συμβαίνουν χωρίς να αναγνωρίζουμε τα όρια μας!

Η ερωτική ορμή, είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να τα διαλύσει όλα, αν δεν συγκρατηθούμε και αν δεν κινηθούμε εντός επιτρεπτών ορίων! Η επικινδυνότητα της όψης Τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη είναι ισχυρότερη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες φιλίες μετατρέπονται σε έρωτα, λόγω ασυγκράτητου πάθους! Μην καταστρέψεις φιλίες για ορμές και εφήμερη έλξη!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο έρωτας έρχεται με ένα πρόσωπο, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, που σε παρασύρει σε παθιασμένα, αλλά και επικίνδυνα μονοπάτια. Μην ρισκάρεις την κοινωνική σου εικόνα για να ικανοποιήσεις ένα παρορμητικό πάθος!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μία νέα γνωριμία δεν είναι τόσο αθώα, όταν καίγεσαι από πόθο και παρόρμηση. Μην λες σε όλα Ναι, επειδή ακολουθείς τυφλά τις αισθήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακολουθείς, τους πόθους, τις ορμές και τα σκοτεινά σου ερωτικά ένστικτα αλλά αυτό είναι και επικίνδυνο. Ζήσε τον έρωτα και το πάθος , αλλά βάλε και τα ανάλογα όρια!

ΛΕΩΝ
Θες ένα συγκεκριμένο άτομο και θα το έχεις είτε πρέπει, είτε όχι... Η ορμή και το πάθος σου, φέρνει καυγάδες και υπερβολικές απαιτήσεις από μέρους σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρχεται μία καθημερινότητα γεμάτη πάθος και ίσως ένας συνάδελφος, σε πλησιάσει ερωτικά! Ό,τι κι αν κάνεις τώρα, να προσέχεις μην τυχόν και εκτεθείς!

ΖΥΓΟΣ
Η χαρά του φλερτ, του έρωτα και του πάθους σε διασκεδάζουν και δεν σε αφήνουν να δεις τίποτα άλλο. Οι ερωτικές υπερβολές σου όμως, ενδεχομένως να σε βάλουν σε μπελάδες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πάθος σου σε παρασέρνει στο ερωτικό παρελθόν χωρίς να πρέπει και το αποτέλεσμα θα σε πληγώσει. Άλλο επανασύνδεση κι άλλο εφήμερη επανένωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφράζεις το πάθος σου με κάθε τρόπο και τους εκπλήσσεις ή τους σοκάρεις όλους. Μην το παρακάνεις γιατί δίνεις λαβές για κουτσομπολιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι υπερβολικές συναισθηματικές σου απαιτήσεις, θα φέρουν μόνο προβλήματα! Μην τα θες όλα δικά σου, σε έρωτα και χρήμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επιλέγεις τυφλά το πάθος και τον μοιραίο έρωτα, αλλά κρύβονται πολλοί κίνδυνοι! Ζήσε το πάθος, αλλά σε λογικά πλαίσια!

ΙΧΘΥΣ

Ο παράνομος έρωτας έχει μία περίεργη γλύκα που μπορεί να σε παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια, αλλά ενδεχομένως, να σου κοστίσει ακριβά. Μην παρασύρεσαι από πάθη-λάθη, τώρα!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.