ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη»

Αναστασιάδης: Θέλω να βάλω τη σφραγίδα μου

Η Εθνική ομάδα αρχίζει το Σάββατο την προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 από το Λιχτενστάιν και ο Αγγελος Αναστασιάδης όρισε τους στόχους.

Αναλυτικά ο εκλέκτορας τόνισε: "Αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη. Ο δικός μου στόχος είναι να βάλω σφραγίδα στην ομάδα, να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα. Αυτό φάνηκε και στα δύο πρώτα παιχνίδια. Έδειξε κάτι διαφορετικό, παρά τα αποτελέσματα. Με την Εσθονία μπορεί να χάσαμε, αλλά έμεινα ικανοποιημένος. Βάλαμε αυτογκόλ, αλλά δεν πειράζει. Καλό ήταν αυτό, για να έχουμε να το λέμε. Να δείχνουμε ότι εμείς φταίμε γι' αυτό που συνέβη. Εμείς οι ίδιοι που χάσαμε από αυτούς.

Στο ποδόσφαιρο έχουν μικρύνει οι διαφορές των ομάδων. Όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό, πλανάται οικτρά. Οικτρά είναι αυτά, θα γίνουν φαντάσματα. Κι εγώ δεν θέλω να βλέπω φαντάσματα. Προσπαθώ να διώξω το φάντασμα του «εμείς είμαστε και οι άλλοι δεν είναι». Βέβαια, πιστεύω ότι σε αυτό είστε κι εσείς αρωγοί. Βλέπω πώς μεταφέρετε τα πράγματα και είμαι ικανοποιημένος με το πώς λειτουργείτε. Δεν μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα, γιατί αν θα πετάξετε εσείς, θα μας πετάξετε κι εμάς στα σκουπίδια. Μετά θα είναι δύσκολο να επανέλθεις".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.