ΕΛΛΑΔΑ

Έπειτα από 17 μήνες κράτησης στο Χονγκ Κονγκ

Ανατροπή! Αθωώθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου για την υπόθεση κοκαΐνης!

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η οποία είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,6 κιλών κοκαΐνης, αφού πέρα από κάθε προσδοκία το αρμόδιο δικαστήριο την έκρινα αθώα και το 21χρονο μοντέλο έχει πλέον κάθε λόγο να χαμογελά ξανά!

Μάλιστα, η αθωωτική απόφαση από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου, ήρθε παρά την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να κριθεί ένοχη, ενώ οι ελπίδες για να αθωωθεί εν τέλει το μοντέλο είχαν ελαχιστοποιηθεί, αφού ακόμη και ο δικηγόρος της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου, είχε υποστηρίξει ότι «θα εκπλαγώ ευχάριστα αν την αθώωσουν». Και αυτό διότι η κινεζική νομοθεσία είναι ιδιαίτερα σκληρή απέναντι σε αδικήματα που έχουν να κάνουν με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Σε περίπτωση καταδίκης της Ειρήνης Μελισσαροπούλου προβλεπόταν ποινή κάθειρξης έως και 27 ετών, χωρίς δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των επτά ενόρκων και της έδρας για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου διαδραμάτισε το γεγονός ότι στο δέμα που περιείχε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του 21χρονου μοντέλου.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ισχυριζόταν, από την πρώτη στιγμή, ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε ναρκωτικά στις αποσκευές της, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον φίλο της.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. === ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕΣ
  ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ
  ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. !!!!!!!!!!!!!
  === ΕΑΝ ΕΔΙΚΑΖΕΤΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ
  ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ??????
  === ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ???

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.