Neo

Ανεβάζει τον πήχη ο Νίκος Παπανδρέου...

Το «κλασσικό» ‘διψήφιο ποσοστό’ προσδιόρισε, ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη για τα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Παπανδρέου.

«Ο πήχης για το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές είναι 11% και πάνω», είπε στον ρ/σ News 24/7, πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα. «Αν παίρναμε 12 – 13% με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 15%, αυτό θα έφερνε αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών», συνέχισε, εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ουτοπία, αφού «στην πολιτική μπορούν να συμβούν μεγάλες ανατροπές».

Ο ίδιος εξάλλου, υποστήριξε πως τον ‘πονάει’ που το ΠΑΣΟΚ είναι μικρό, και τόνισε την ανάγκη «να φέρουμε πίσω τους νεότερους ψηφοφόρους που έφυγαν». Όσο για την πρότασή του να επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, επανέλαβε ότι θα την επαναφέρει στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής το Σαββατοκύριακο. Εκτίμησε μάλιστα, ότι «το σύμβολο του ΠΑΣΟΚ, ο πράσινος ήλιος θα επιστρέψει», τονίζοντας ότι το θέμα δεν θα τεθεί μόνο από εκείνον στο συνέδριο...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Α 20:58 28/03/2019

    Το μόνο που θα καταφέρει είναι να παραπλανήσει μερικούς αγνούς ψηφοφόρους του Ανδρέα να στηρίξουν το δεξιό ΚΙΝΑΛ και να βγάλει ευρωβουλευτές τη Χρυσαυγίτισσα Καϊλή και τα υπόλοιπα τσιράκια του Βενιζέλου όπως ο ανύπαρκτος Ανδρουλάκης. Ο ίδιος ο Ν. Παπανδρέου δεν θα είναι ούτε 6ος στη σειρά και φυσικά με καμία πιθανότητα εκλογής. Το ίδιο δυστυχώς θα πάθει και ο ΓΑΠ για τον οποίο ήδη υπάρχει γραμμή να μην ψηφιστεί στην Αχαΐα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.