ΕΛΛΑΔΑ

«Διδασκόμαστε και εμπνεόμαστε από την ιστορία μας»

Αποστολάκης: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις προστατεύουν την εθνική ακεραιότητα της χώρας»

«Να παρακολουθούμε την ιστορία και να διδασκόμαστε από αυτήν», κάλεσε το λαό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, στη δήλωσή του, αμέσως μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου, ξεκαθαρίζοντας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ για να προστατεύουν την εθνική μας κυριαρχία και την ειρήνη στην περιοχή.

«Οι Ένοπλες δυνάμεις είναι εδώ, για να προστατεύουν την ανεξαρτησία και την εθνική ακεραιότητα της χώρας, προσπαθώντας να διατηρήσουν την ειρήνη στην περιοχή», τόνισε στο μήνυμά του ο κ. Αποστολάκης, συγχαίροντας στη συνέχεια τους αρχηγούς των σωμάτων, τους αξιωματικούς και όλα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων για την «εξαιρετική παρέλαση».

«Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι πρέπει να παρακολουθούμε την ιστορία, να την κοιτάμε και να διδασκόμαστε από αυτή. Σήμερα εμπνεόμαστε από τους ήρωες της επανάστασης που μας έδωσαν τη δυνατότητα να ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα», επισήμανε.

Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έδωσε έμφαση στη σχέση του στρατού με την κοινωνία... «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν άριστες σχέσεις με την κοινωνία, χαίρουν αμοιβαίας εκτίμησης και το διαφυλάττουμε ως κόρη οφθαλμού. Και θέλουμε να το διατηρήσουμε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.