ΕΛΛΑΔΑ

Στην περιοχή Πόρτο Μπούφαλο

«Χαροπαλεύει» οικοδόμος που έπεσε από σκαλωσιά

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίσσεται στην Εύβοια, καθώς 60χρονος οικοδόμος «χαροπαλεύει», πέφτοντας από σκαλωσιά ύψους έξι μέτρων.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το tvstar.gr, χθες, γύρω στις 9.30, οι άνδρες της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312 και του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν για έναν οικοδόμο που είχε πέσει από σκαλωσιά έξι μέτρων και είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στις σιδεριές στην περιοχή Πόρτο Μπούφαλο.

Η οικογένειά του τον αναζητούσε στα καφενεία και σε άλλα μέρη που θα μπορούσε να είχε πάει και αφού δεν τον βρήκαν πουθενά, πήγανε στο κτήριο που δούλευε. Εκεί, τον βρήκαν να έχει πέσει και να μην έχει τις αισθήσεις του. Εν τω μεταξύ, επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, οι οποίες δυσχέραναν το έργο των δυνάμεων και επιβάρυναν τόσες ώρες τον χτυπημένο οικοδόμο.

Έπεφτε δυνατή βροχή, η οποία μετατρέπονταν συχνά πυκνά σε χαλάζι, και φυσούσαν δυνατοί άνεμοι.

Οι άνδρες της SAR 312 και του ΕΚΑΒ χρειάστηκαν να περάσουν από δύσβατα σημεία για να το προσεγγίσουν, με ελάχιστη ορατότητα, λόγω της δυνατής βροχής. Όταν τον βρήκαν ο άτυχος 60χρονος ήταν παγωμένος και βαριά τραυματισμένος. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, από εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.