ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Έκοψε το χέρι της με πριόνι για να πάρει αποζημίωση 400.000 ευρώ!

Μόνο σε κάποιο ευφάνταστο σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ θα μπορούσαμε να συναντήσουμε κάτι παρόμοιο με την απίστευτη ιστορία της 21χρονης Σλοβένας, η οποία έκοψε το ίδιο της το χέρι με πριόνι, προκειμένου να λάβει αποζημίωση ύψους 400.000 ευρώ από την ασφαλιστική εταιρεία!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία, η 21χρονη συνωμότησε με συγγενείς της για να «στήσουν» την απάτη εναντίον της ασφαλιστικής εταιρείας, αποφασίζοντας να κόψει το χέρι της πάνω από τον καρπό με ένα πριόνι!

Την γυναίκα μετέφεραν στο νοσοκομείο μέλη της οικογένειας, που δήλωσαν στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε την ώρα που έκοβε με το πριόνι κλαδιά στο σπίτι της στην Λιουμπλιάνα, σύμφωνα με το BBC.

Οι ερευνητές λένε πως το σχέδιο ήταν οργανωμένο ώστε να μην πάρουν οι συγγενείς μαζί τους στο νοσοκομείο το κομμένο χέρι της, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν πως η αναπηρία της θα ήταν μόνιμη.

Παρ' όλα αυτά, η αδιανόητη απόπειρα της κοπέλας και των συγγενών της (αν όντως ισχύουν τα λεγόμενα των Αρχών) έπεσε στο κενό, καθώς οι γιατροί μπόρεσαν να ανακτήσουν έγκαιρα το χέρι και να το επανατοποθετήσουν!

Η 21χρονη και ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς της κρατούνται και είναι αντιμέτωποι με 8 χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστούν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.