ΕΛΛΑΔΑ

Όλοι μαζί απέναντι στο ρεσάλτο Τσίπρα

Έτοιμο, όποτε και αν γίνουν εκλογές, το ΚινΑλ

Έτοιμοι, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, δηλώνουν στο Κίνημα Αλλαγής, που προετοιμάζονται πυρετωδώς για το έκτακτο συνέδριο του κόμματος, το επόμενο Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Παύλου Χρηστίδη, όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ για τον χρόνο των εθνικών εκλογών. «Όποτε και να γίνουν, εμείς είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τη μιζέρια και την απαισιοδοξία η οποία υπάρχει πάνω από την χώρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θεωρούμε ότι η επόμενη μέρα δεν μπορεί να εκφράζεται ούτε από τη συντήρηση του κ.Τσίπρα ούτε από τη συντήρηση της Νέας Δημοκρατίας», είπε, επαναλαμβάνοντας την άποψη του Κινήματος Αλλαγής ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ ταυτίζονται ακόμα και στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας και πάντως αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Όσο για το δικό του κόμμα, υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής διεκδικούν να είναι πρωταγωνιστές των εξελίξεων». Για αυτό και παρέπεμψε στο συνέδριο το άλλο Σαββατοκύριακο, από το βήμα του οποίου θα σταλεί σε κάθε γωνιά της χώρας μας το μήνυμα του κόμματος και μαζί το πλαίσιο που καταθέτει στους πολίτες ενόψει εκλογών, ανεξάρτητα από τον χρόνο στον οποίο αυτές θα διεξαχθούν τελικά. «Θα είμαστε όλοι μαζί απέναντι στο ρεσάλτο και τις πολιτικές εξαγορές που επιχειρεί ο κ.Τσίπρας», είπε, βάζοντας για άλλη μία φορά στο στόχαστρο της κριτικής του τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Νωρίτερα, εξάλλου, είχε επιτεθεί συνολικά στην κυβέρνηση, σημειώνοντας με νόημα ότι «έχει δείξει τα δείγματα του ήθους της είτε με την ντουντούκα του κ.Πολάκη είτε με τις φωτογραφικές τροπολογίες για την κ. Κουντουρά και τον κ. Δανέλλη», όπως είπε, καταλογίζοντας στον Αλέξη Τσίπρα ότι «ήρθε λέγοντας ότι εγώ είμαι ‘το διαφορετικό’ και αυτό το διαφορετικό αποδείχθηκε το πιο σάπιο από όλα»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.