ΕΛΛΑΔΑ

Το άφηνε στο σπίτι η μητέρα του

Εξι ώρες ήταν μόνο του το μωράκι που κάηκε στην Βάρκιζα

Το βρέφος είχε μείνει μόνο του για έξι ώρες στο διαμέρισμα στην Βάρκιζα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος». Η φωτιά φέρεται να προκλήθηκε από ένα θερμαντικό σώμα που είχε αφήσει η 30χρονη κοντά στο κρεβατάκι του παιδιού. Η 30χρονη εκείνη την μέρα εγκατέλειψε για έξι ώρες το βρέφος προκειμένου να συναντήσει τον φίλο της που την περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του.
Η φωτιά μάλλον ξέσπασε από το θερμαντικό σώμα και το κοριτσάκι κάηκε ζωντανό και αβοήθητο, πάνω στο κρεβατάκι του.

Η μητέρα άφηνε συνέχεια το μωρό μόνο του και εκείνη έφευγε από το σπίτι, σύμφωνα με τον Alpha.
Όταν την ρώτησαν γιατί άφησε το μωρό μόνο του, φέρεται να είπε, πως «το μωρό πέθανε δεν μπορώ να κάνω κάτι, εγώ είμαι το θέμα τι θα πάθω», δείχνοντας πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η μητέρα φέρεται να δήλωσε ότι έδενε το μωρό από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε. Είχε βάλει το καρεκλάκι του στο κρεβάτι για να μην κουνηθεί και εκείνη έφευγε. Επέστρεφε να δει τι κάνει δύο φορές την ημέρα και το τάιζε.

Η 30χρονη, που συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φαίνεται να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακουργηματικής πράξης για την οποία κατηγορείται.

Σημειώνεται ότι η 30χρονη έχει ακόμη ένα παιδί το οποίο ζει με τον στρατιωτικό πατέρα του, ενώ είχε και ένα ακόμη παιδάκι, το οποίο δυστυχώς κατέληξε από σπάνια ασθένεια σε ηλικία 4 ετών, πριν λίγα χρόνια.