ΚΟΣΜΟΣ

«Θα το σταματήσω τηλεπαθητικά»

Γιούρι Γκέλερ: Δε θα επιτρέψω το Brexit

Επιστολή στην Τερέζα Μέι απέστειλε ο γνωστός πνευματιστής Γιούρι Γκέλερ, εκφράζοντας τη διαφωνία του για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ τονίζει ότι θα χρησιμοποιήσει ακόμα και τηλεπάθεια για να το σταματήσει.

«Αισθάνομαι πολύ έντονα ότι ο βρετανικός λαός δεν θέλει το Brexit. Σε αγαπώ πολύ, αλλά δεν θα σου επιτρέψω να οδηγήσεις την Βρετανία στο Brexit. Όσο κι αν σε θαυμάζω, θα σε σταματήσω τηλεπαθητικά από το να το κάνεις αυτό - και πιστεύω πως είμαι ικανός να το καταφέρω. Προτού λάβω αυτήν την εμφατική μορφή δράσης, σου ζητώ να σταματήσεις την διαδικασία άμεσα, όσο ακόμα έχεις την ευκαιρία», γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

«Τρία χρόνια πριν γίνεις πρωθυπουργός, είχα προβλέψει την νίκη σου, όταν σου έδειξα το κουτάλι του Ουίνστον Τσόρτσιλ μέσα στην Κάντιλάκ μου, όπου σου ζήτησα να το αγγίξεις», γράφει ακόμα.

Τέλος, αναφέρει πως χρησιμοποιεί την διανοητική του δύναμη ώστε να διασφαλίσει πως «ο Τζέρεμι Κόρμπιν δεν θα πάρει ποτέ τα κλειδιά της Ντάουνινγκ Στριτ»!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.