LIFESTYLE

Εσείς θα την αναγνωρίζατε;

H Aντζελίνα Τζολί έχει νέο look και δείχνει αγνώριστη

Η Aντζελίνα Τζολί είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες στον κόσμο, με το κοινό να ψάχνει συνεχώς τα τελευταία νέα της- από τις πρόσφατες εξελίξεις στο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, μέχρι τους τελευταίους κινηματογραφικούς ρόλους της.

Ωστόσο αυτή την εβδομάδα, η 43χρονη ηθοποιός είναι στην επικαιρότητα για διαφορετικούς λόγους: για την νέα, πολύ διαφορετική εμφάνισή της. Στις τελευταίες φωτογραφίες της, τα πλούσια καστανά μαλλιά της δεν είναι πουθενά, με την Αντζελίνα να λανσάρει ένα ξανθό πλατινέ χρώμα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά μετά το ρόλο της στην ταινία Girl, Interrupted, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι φωτογραφίες έκαναν τον κόσμο να μιλάει για αυτό, και να αναρωτιέται αν όντως αποφάσισε να αλλάξει το φυσικό χρώμα της.

Από ό,τι φαίνεται βέβαια την αλλαγή απαιτούσε ο ρόλος της στην νέα ταινία, Come Away, αφού οι εν λόγω φωτογραφίες είναι από την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων και συμπεριλαμβάνουν και το υπόλοιπο καστ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Our film COME AWAY is now in the can! Can’t wait to share this magical reimagining of Alice in Wonderland and Peter Pan with you all. 🎥❤️👊🏾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Oyelowo (@davidoyelowo) στις

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.