ΕΛΛΑΔΑ

Περιουσιακές οι διαφορές

Οικογενειακή τραγωδία στο Ελληνικό: Νεκροί ο αντιπτέραρχος και η γυναίκα του!

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η υπόθεση-σοκ που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ελληνικό, αφού τόσο ο 86χρονος αντιπτέραρχος, όσο και η 59χρονη γυναίκα του Βουλγαρικής καταγωγής, εν τέλει δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα τραύματά τους, στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Θυμίζουμε ότι ο εν αποστρατεία στρατιωτικός, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό, πυροβόλησε τη σύζυγό του κι έπειτα αυτοτραυματίστηκε...

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγάλος καβγάς του ζευγαριού ξεκίνησε μέσα στο σπίτι. Ο 86χρονος σε κάποια στιγμή έβγαλε το πιστόλι του, ένα 22άρι περίστροφο, και πυροβόλησε την σύζυγό του.

Εκείνη άρχισε να τρέχει έντρομη έξω. Μάλιστα, πρόλαβε να βγει στο δρόμο και να σταματήσει ένα ταξί. «Με σκότωσε, με σκότωσε», πρόλαβε να πει στον ταξιτζή, ζητώντας του βοήθεια και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο 86χρονος στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι και στη μέση της αυλής έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Και οι δύο, και ο 86χρονος και η 59χρονη μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και κατέληξαν λίγη ώρα αργότερα.

Η συμβίωση, η περιουσία και ο μοιραίος καβγάς

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του ζευγαριού ο 86χρονος πρώην στρατιωτικός και η 59χρονη Βουλγάρα ήταν παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται ότι ο καβγάς ξεκίνησε για οικονομικούς λόγους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 86χρονος συμβίωνε με την Βουλγάρα μετά το θάνατο της πρώτης συζύγου του, ωστόσο η σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και οι καλύτερες. Η 59χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε, όπως υποστηρίζουν γείτονες του ζευγαριού. Σήμερα το πρωί όμως μετά από μία λογομαχία που είχαν η 59χρονη έδιωξε τον 86χρονο από το σπίτι. Αυτό έκανε τον πρώην στρατιωτικό έξω φρενών με αποτέλεσμα να προκαλέσει την τραγωδία.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η 59χρονη εργαζόταν στο σπίτι του πρώην στρατιωτικού προσέχοντας τη σύζυγό του, μέχρι που εκείνη απεβίωσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.