ASTRO-MATRIX

Δείτε πως θα σας επηρεάσει…

Ήλιος Σύνοδο με Ανάδρομο Ερμή στις 15 Μαρτίου: Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος

Ο Ήλιος και ο Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, έρχονται σε Σύνοδο, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και εμείς αναμένουμε θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες, ιδίως όσον αφορά άτομα και υποθέσεις, του παρελθόντος!

Η δράση καθοδηγείται από το μυαλό και καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε στόχους και επιθυμίες, κυρίως για θέματα που είναι σε εκκρεμότητα από παλιά! Ερωτικά, θα έχουν πολλοί από εμάς, επαφή ή συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν μας και μεγάλη πιθανότητα για επανασύνδεση! Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια του Νερού και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Απολαμβάνεις συναισθηματική και ψυχική ανανέωση και απαλλάσσεσαι από παλιές φοβίες και άγχη! Κρυφές επαφές με άτομα του παρελθόντος, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ: Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις, διορθώνεις παλαιά λάθη και έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα σου! Επανασυνδέσεις και επανενώσεις με φίλους αλλά και παλαιούς έρωτες, έχουν εύνοια!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα δραστηριοποιηθείς σε καριέρα και θα διορθώσεις παλαιά λάθη, διορθώνοντας την πορεία της σταδιοδρομίας και της προόδου σου! Βρίσκεις λύσεις για βελτιώσεις την κοινωνική εικόνα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοινωνικότητα και ευχάριστες μετακινήσεις, σου δίνουν χαρά! Επίσης  είσαι ιδιαίτερα τυχερός και ευνοημένος, για επαφές με άτομα του παρελθόντος, συναναστροφές με πρώην, ακόμα και επανασυνδέσεις!

ΛΕΩΝ: Σε διακρίνουν έντονος ερωτισμός, σεξουαλικότητα και γοητεία! Βρίσκεις λύση για οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη! Μεγάλη πιθανότητα για σεξουαλική επαφή με πρώην!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Μπορείς τώρα να διορθώσεις παλαιά λάθη και προβλήματα στην σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα την μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

ΖΥΓΟΣ: 
Έχεις όρεξη για δουλειά και αποδοτικότητα! Διορθώνεις λάθη του παρελθόντος και τακτοποιείς εκκρεμότητες της καθημερινότητας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε χαρακτηρίζει λάμψη, γοητεία, δημιουργικότητα, κέφι και έντονος ερωτισμός! Οι ερωτικές σου κατακτήσεις, αλλά και οι επιστροφές από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Πολλά οικογενειακά θέματα διορθώνονται τώρα, όπως και υποθέσεις σπιτιού που ήταν σε εκκρεμότητα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, για επανασύνδεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι ιδιαίτερα έξυπνος, οξυδερκής, επικοινωνιακός και δημοφιλής!  Απολαμβάνεις μηνύματα, συναντήσεις και επαφές με άτομα του παρελθόντος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας μπορεί τώρα να βελτιωθεί ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα, με τους σωστούς χειρισμούς! Ευκαιρία θα έχεις, για ερωτικές επιστροφές!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός, έξυπνος, πνευματώδης και μπορείς να πετύχεις πολλές επιθυμίες σου και τους στόχους σου! Ετοιμάσου για ερωτικές επιστροφές, αλλά και επανασυνδέσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.