ΕΛΛΑΔΑ

Αθώα δηλώνει η κοπέλα

Υπόθεση-«θρίλερ» στα νότια προάστια: 32χρονη κατηγορείται ότι έσπρωξε στο κενό τον σύντροφό της

Στον ανακριτή θα βρεθεί 32χρονη κοπέλα, η οποία κατηγορείται πως έσπρωξε τον σύντροφό της στο κενό, από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου διαμερίσματος στα νότια προάστια, έπειτα από διαπληκτισμό, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το ζευγάρι καυγάδισε και κάποια στιγμή βγήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, εκεί όπου ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε στο κενό με σοβαρά τραύματα, ενώ η σύντροφός του συνελήφθη λίγο μετά και ύστερα από όσα κατάφερε να πει ο τραυματίας κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά της, η 32χρονη κοπέλα ισχυρίζεται ότι είναι αθώα, ενώ αύριο μέσω του δικηγόρου της, κ. Βασίλη Νουλέζα, θα καταθέσει υπόμνημα ζητώντας τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να αποδειχθεί η εξάρτηση του 39χρονου από ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η 32χρονη είναι διερμηνέας, από Λιβανέζα μητέρα και Έλληνα πατέρα, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή. Η ίδια έχει υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας πριν από εννέα χρόνια όταν ήταν μαζί με τον γιο γνωστής επιχειρηματία. Τότε είχε προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου υπήρξε καυγάς μεταξύ του ζευγαριού, ενώ ο 39χρονος φέρεται να τη χτύπησε. Η κοπέλα, σύμφωνα πάντα με το δικηγόρο της κάλεσε τρεις φορές την αστυνομία, ενώ όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι εκείνη κλείδωσε την πόρτα για να προφυλαχτεί.

Όπως υποστηρίζει η ίδια και αφού είχαν περάσει 15 λεπτά διαπίστωσε ότι ο σύντροφός της δεν βρισκόταν στο μπαλκόνι. Όταν έφτασε η αστυνομία κατέβηκε και η ίδια κάτω ενώ εκείνος ήταν χτυπημένος και μονολογούσε ότι για όλα έφταιγε εκείνη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.