ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ένας 60χρονος

Κατασχέθηκαν 1.253 κιλά όστρακα στην Αλεξανδρούπολη

Ακόμη ένα φορτίο με όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση λόγω των μικρών τους διαστάσεων κατασχέθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη, ενώ συνελήφθη ένας 60χρονος Έλληνας ο οποίος τα μετέφερε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν το ύποπτο όχημα να κινείται επί της επαρχιακής οδού Δικέλλων Μεσημβρίας- Αλεξανδρούπολης και του έκαναν σήμα να σταματήσει για να το ελέγξουν. Μόλις πλησίασαν, το βρήκαν γεμάτο με σάκους που περιείχαν όστρακα, συνέλαβαν τον οδηγό και παρέδωσαν το όχημα με το φορτίο σε στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου οδηγήθηκε το αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι είχε μέσα 61 σάκους με όστρακα του είδους αχιβάδα συνολικού βάρους ενός τόνου και 253 κιλών, από τα οποία τα 860 κιλά ήταν υπολειπομένων διαστάσεων και πρόκειται να καταστραφούν, ενώ τα υπόλοιπα κατασχέθηκαν καθώς δεν έφεραν τα προβλεπόμενα έγγραφα που να δείχνουν την προέλευσή τους και δεν τηρούνταν οι κανόνες υγιεινής. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.