ΕΛΛΑΔΑ

Στον Άγιο Φλώρο

Κλεμμένα όπλα και ναρκωτικά στην Καλαμάτα, συνέλαβαν δύο αδερφές!

Έπεσαν στη... φάκα της Αστυνομίας δύο αδερφές στην Καλαμάτα, αφού σε έλεγχο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών διαπιστώθηκε ότι μία 33χρονη Ρομά στον Άγιο Φλώρο του Δήμου Καλαμάτας και η 24χρονη αδελφή της κατείχαν αμφότερες ναρκωτικά και κλεμμένα όπλα!

Η μεγαλύτερη αδελφή συνελήφθη με 1,5 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή της, όμως η 24χρονη είχε πάνω της έξι συσκευασίες με άλλα 8,1 γραμμάρια, ενώ στην κατοικία της βρέθηκαν ακόμη μια μικροποσότητα χασίς, τριάμισι ναρκωτικά χάπια και 145 ευρώ, που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από πώληση ναρκωτικών.

Επιπλέον, στο σπίτι κατασχέθηκαν 15 φυσίγγια, ένα μονόκαννο αδήλωτο κυνηγετικό όπλο, άλλο ένα μονόκαννο που είχε δηλωθεί η κλοπή του στο αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας και ένα δίκαννο που είχε κλαπεί στις 31 Αυγούστου 2018 και είχε δηλωθεί η κλοπή στην Ασφάλεια Καλαμάτας.

Οι δύο αδελφές συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που άσκησε δίωξη στην 33χρονη για κατοχή ναρκωτικών και στην 24χρονη για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.