ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λόγω των δηλώσεων του Ραζβάν Λουτσέσκου

Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ

Με «βαριά» καμπάνα κινδυνεύει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νέα δίωξη που του ασκήθηκε, καθώς πλέον είναι υπότροπος, ενώ αν κληθεί ξανά σε απολογία, τότε θα μπει σε περιπέτειες και ο ΠΑΟΚ.

Για «επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης ή δυσμενών κρίσεων», όπως ορίζεται στο Άρθρο 20Α, παράγραφος 1,2 και 3 α,β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ ασκήθηκε δίωξη τη Δευτέρα (4/3) από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, στον Ρουμάνο τεχνικό.

Εκτός όμως από τον Λουτσέσκου, σε μπελάδες μπορεί να μπει μελλοντικά και ο ΠΑΟΚ, την επόμενη φορά που θα ασκηθεί ανάλογη δίωξη στον Ρουμάνο. Όπως αναφέρει η παράγραφος 3γ) του Άρθρου 20Α:

«Σε περίπτωση –κάθε- νέας υποτροπής επιβάλλεται χρηματική ποινή (σ.σ. στο φυσικό πρόσωπο) τουλάχιστον 100.000 ευρώ και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον 120.000 ευρώ.

Επιπλέον επιβάλλεται αφαίρεση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, της υπαίτιας ομάδας η οποία προέβη στις δυσμενείς δηλώσεις ή κρίσεις ή της οποίας αξιωματούχος είναι το πρόσωπο που προέβη σ’ αυτές».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.