ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλάκης στο Θέμα

«Μήνυμα συσπείρωσης τα 65.000 μέλη που συμμετείχαν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ»

Περίπου 65.000 μέλη του Κινήματος Αλλαγής ψήφισαν στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη των συνέδρων για το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου στο ΣΕΦ.

«Η πρώτη εκτίμησή μας για την εκλογή συνέδρων είναι ότι ψήφισαν 62.000-65.000 μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Γεγονός που μας γεμίζει και εμάς με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία ενόψει και των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η συμμετοχή στέλνει ένα μήνυμα συσπείρωσης, συστράτευσης και κυρίως ενότητας για όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας», είπε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» τόνισε ότι η κυβερνητική αλλαγή δε φτάνει. «Χρειάζεται μία πολιτική αλλαγή, θα θέλαμε εκλογές εχθές».

«Ο ίδιος είναι ικανός να πετάξει ακόμα και τους βουλευτές του, που επί τέσσερα χρόνια ψήφιζαν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην εξουσία, και να τους αντικαταστήσει με όσους πρόθυμα του παρέχουν μία βολική στήριξη. Ακόμη και σε αυτούς, οι οποίοι πριν από μερικές μέρες τον έβριζαν, αν του προσφέρουν μια σανίδα σωτηρίας ή μια… «γέφυρα» για να υποστηρίξει το «προοδευτικό» του αφήγημα, είναι διατεθειμένος να τους ενσωματώσει με το αντίστοιχο αντάλλαγμα στο σχέδιο του.

Το πολιτικό ζητούμενο είναι να αντιληφθούμε ότι η έννοια του προοδευτικού και του Σοσιαλδημοκράτη δεν διαμορφώνεται απλώς και μόνο από το πώς αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας. Διαμορφώνεται από την πολιτική που εκφράζει και εφαρμόζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, ως αντιπολίτευση πορεύτηκε με τα συνθήματα για κρεμάλες και γερμανοτσολιάδες, για να πάρει την εξουσία στο βωμό της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής, κυβέρνησε χέρι-χέρι με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, εφάρμοσε την πιο σκληρή και αχρείαστη μνημονιακή πολιτική και ακόμα και σήμερα συγκυβερνά με τα υπολείμματα της ακροδεξιάς. Με πρακτικές καθεστωτικών παρεμβάσεων στα ΜΜΕ και τη Δικαιοσύνη και την αποθέωση του κρατισμού. Όλα αυτά κάθε άλλο παρά προοδευτική πολιτική συνιστούν.

Πολάκης, Κουίκ, Κουντουρά, Παπακώστα, Παπαχριστόπουλος, Μεγαλοοικονόμου θα κάτσουν σήμερα στη δεύτερη σειρά, ώστε να εμφανιστεί ο κ. Τσίπρας με τη λεοντή του προοδευτικού και του Σοσιαλδημοκράτη».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Α 0:33 05/03/2019

    62.000 ψήφοι στις εκλογές είναι περίπου 1,2%. Επειδή όμως οι 62.000 ήταν μαϊμούδες ψήφοι ανύπαρκτων και διπλοεγγεγραμμένων σε μια αδιαφανή ψηφοφορία, στην οποία κάποιοι προσπαθούν να έχουν το πάνω χέρι στο συνέδριο, οι πραγματικοί είναι γύρω στους 20.000 δηλαδή γύρω στο 0,4 %. Αυτό το 0,4 στις εκλογές θα μπορέσει να ξεπεράσει το 3%; Θα το δούμε το βράδυ των εκλογών.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.