ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η συνάντηση Φώφης-Ανδρουλάκη

Μοναδικός στόχος του Τσίπρα το Κίνημα Αλλαγής

«Μοναδικός στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι το Κίνημα Αλλαγής». Αυτό πιστεύουν στην Χαριλάου Τρικούπη, που δεν σταματούν να απαντούν στα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ, είτε αυτά είναι κανονικά είτε φίλια, αφού εκτιμούν ότι η προσπάθεια ‘άλωσης’ του χώρου τους από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, περιλαμβάνει πολλά στάδια, από την ευθεία επίθεση έως το πολιτικό... φλερτ.

Με αφορμή μάλιστα την επιχείρηση Τσίπρα να... αλλάξει ονομασία στο κόμμα του ενόψει ευρωεκλογών, προσθέτοντας στον ΣΥΡΙΖΑ, τη φράση «Προοδευτική Συμμαχία», ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης σχολίασε στον Σκάι ότι «ο κ. Τσίπρας έχει μία πολύ καλή πορεία στα βαφτίσια τα τελευταία τέσσερα χρόνια». «Τώρα βρήκε να βαφτίσει ξανά και το δικό του κόμμα, θα του δώσει και ένα επιπλέον όνομα», είπε, κάνοντας λόγο για νέα προσπάθεια είτε διεμβολισμού, είτε εξαγοράς, είτε επίθεσης στη Δημοκρατική Παράταξη, για την οποία πάντως, προέβλεψε ότι θα αποτύχει.

«Ο κ. Τσίπρας δεν ασχολείται με τη Νέα Δημοκρατία», λένε στο Κίνημα Αλλαγής, αναφερόμενοι για παράδειγμα στην ανακοίνωση για μία σειρά υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευθύνες από την περίοδο 2006-2010 για την φαρμακευτική δαπάνη. «Το όνομα ‘Νέα Δημοκρατία‘ δεν αναφέρθηκε στην ανακοίνωση, την έχει στο απυρόβλητο ο κ. Τσίπρας», λένε, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό ότι ναι μεν καλλιεργεί γενικά μία αντιδεξιά ρητορική, όμως στην πραγματικότητα ο μοναδικός του στόχος είναι η άλωση της Δημοκρατικής Παράταξης. Απόδειξη για την Χαριλάου Τρικούπη, αποτελεί άλλωστε το γεγονός ότι «φυσικά συμπορεύεται κανονικά και με το κομμάτι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, την κυρία Κουντουρά, τον κ. Κουίκ, τον κ. Παπαχριστόπουλο, την κυρία Παπακώστα, με ένα κομμάτι της καραμανλικής δεξιάς και με κάποιους από το ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι πήγαν για να παραγγέλνουν έπιπλα 10.000 ευρώ, γιατί μάλλον ο προηγούμενος υπουργός ή δούλευε καταγής ή τα πήρε σπίτι του», όπως είπε με ειρωνικό τρόπο χθες ο Παύλος Χρηστίδης, ‘φωτογραφίζοντας’ μεταξύ άλλων τον πρώην σύντροφό του Άγγελο Τόλκα.

Κατά τα λοιπά, στο Κίνημα Αλλαγής συνεχίζουν την πορεία τους τόσο προς το συνέδριο στις 30-31 Μαρτίου, όσο και προς τις εκλογές, με την Φώφη Γεννηματά να παρουσιάζει χθες σειρά προτάσεων για την επιχειρηματικότητα και δη τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες στη χώρα μας και να ετοιμάζεται για την καταδίκη της ακροδεξιάς σε ειδική εκδήλωση του κόμματος λίγο πριν από το συνέδριο. Την ίδια ώρα, συμπληρώνεται το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Εντός της ημέρας, μάλιστα, αναμένεται συνάντηση του νυν ευρωβουλευτή του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, η υποψηφιότητα του οποίου στην Ευρωβουλή φαίνεται να έχει ‘κλειδώσει’, με την Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.