Neo

Να πιάσουν αμέσως δουλειά οι μπουλντόζες στα Χανιά…

Στα Χανιά βρέθηκε για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να επισκεφθεί εκ νέου τις πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου.

Επαναλαμβάνοντας μάλιστα την έκκλησή του για ένα κεντρικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης, ώστε τα έργα αποκατάστασης των ζημιών να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 20 – 40 μέρες, ο επικεφαλής του Ποταμιού, παρατήρησε ότι δεν έχει καμία χρησιμότητα τα έργα στην Κρήτη να γίνουν τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, όταν θα έχει τελειώσει η τουριστική περίοδος. «Ή τώρα θα αναστηθούν ξανά τα Χανιά ή θα καταστραφούν», είπε.

Επανερχόμενος δε, στο θέμα, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, σημειώνοντας ότι «τα λεφτά που κινδυνεύουν να χαθούν στα Χανιά από τον τουρισμό είναι πολλαπλάσια από τα λεφτά που χρειάζονται για να διορθωθούν άμεσα οι καταστροφές από τις πλημμύρες». Για αυτό και ζήτησε να παρακαμφθεί η γραφειοκρατία και «να πιάσουν άμεσα δουλειά οι μηχανικοί και οι μπουλντόζες»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.