ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλιο συνεργατών Γερουλάνου για Μπακογιάννη

«Ο σκληρός πυρήνας που χρεοκόπησε την Αθήνα θέλει να επιστρέψει»

«Ο σκληρός πυρήνας που χρεοκόπησε την Αθήνα θέλει να επιστρέψει», αναφέρουν στενοί συνεργάτες του πρώην υπουργού και υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου αναφερόμενοι στο ψηφοδέλτιο, που παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

«Τώρα ξέρουμε από που ήρθε το σύνθημα "η Αθήνα μας ανήκει"», σχολιάζουν «καυστικά» από το «στρατόπεδο» Γερουλάνου και συνεχίζουν:

«Πίσω από τα λόγια για ανανέωση "με εμπειρία", στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπακογιάννη βρίσκεται ο σκληρός πυρήνας μίας ομάδας ανθρώπων που ενήργησαν λες και η Αθήνα είναι φέουδο. Και με τις πράξεις τους γονάτισαν τον Δήμο».

Μεταξύ άλλων επισημαίνουν από την πλευρά Γερουλάνου:

«Είναι χαρακτηριστικό ότι όχι 1, όχι 2, αλλά 6 (!) στους 10 Αντιδημάρχους της δημαρχίας Κακλαμάνη που άφησε εποχή με την ανικανότητά της βρίσκονται μέσα στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη.

Συμπεριλαμβανομένου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών που "επέβλεπε" την χρεοκοπία του Δήμου. Υπενθυμίζεται ότι άφησαν πίσω τον Δήμο το 2010 με 210 εκατομμύρια ευρώ χρέος και 50 εκατομμύρια ετήσιο έλλειμμα. Στην ψάθα.

Χρειάστηκαν αιματηρές θυσίες όλων μας για να έχει σήμερα μειωθεί το χρέος στο μισό και να καταγράφεται ετήσιο πλεόνασμα 20 εκατομμύρια.

Για να μην αρχίσουμε να μιλάμε για ανθρώπους που με την συμπεριφορά τους απαξίωσαν τον Δήμο. Όπως για παράδειγμα άνθρωποι που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν μία χριστουγεννιάτικη ρόδα στο Σύνταγμα...

Κρίμα. Σε μία νέα εποχή που ο Δήμος χρειάζεται δημιουργικές συνθέσεις, ο κ. Μπακογιάννης επιδιώκει να επαναφέρει ανθρώπους και συστήματα από το παρελθόν που διοίκησαν τον Δήμο την εποχή του καταστροφικού "πάρε-δώσε".

Με τέτοια βαρίδια, «Αθήνα ψηλά» δεν πας».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:34 20/03/2019

    Γερουλάνε συνεργάτη του Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου, στις Δημοτικές εκλογές θα βλέπεις την πλάτη του Ηλία Κασιδιάρη και μάλιστα από πολύ μεγάλη απόσταση.Τελείωσες και εσύ και το κλεφτοπασόκ και ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.