ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης

ΟΔΚΕ: «Δεν κατεβαίνουμε σε κανέναν αγώνα αν οριστούν ξένοι διαιτητές»

Νέα διάσταση στο ζήτημα της διαιτησίας στο χώρο του μπάσκετ, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, έθεσαν οι Έλληνες διαιτητές μπάσκετ!

Μετά την άρνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές, αλλά και έπειτα από τις συζητήσεις στο χθεσινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα την αποχή των Ελλήνων διαιτητών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, εφόσον παρθεί απόφαση για ορισμό ξένων διαιτητών, στη Γενική Συνέλευση των μελών της!

Μέσω της σχετικής ανακοίνωσης, η ΟΔΚΕ κάνει λόγο για προσπάθεια στοχοποίησης των διαιτητών και καταγγέλλει κάθε προσπάθεια ελέγχου της διαιτησίας.

Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ αναφέρει:

«Στην γενική συνέλευση μελών Συνδέσμων Διαιτητών της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης , αποφασίστηκε ομόφωνα ότι κανένας Έλληνας Διαιτητής δεν θα μετέχει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, αν στις Ελληνικές διοργανώσεις μετέχουν ξένοι διαιτητές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης είναι και παραμένουν υψηλότατου επίπεδου και για αυτό το λόγο μετέχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

-Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να ελεγχθεί η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης,

-Ζητάμε να σταματήσει άμεσα η οποιαδήποτε στοχοποίηση της Ελληνικής Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης.

Σας βεβαιώνουμε ότι, η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης θα παραμείνει ακέραια και προσηλωμένη στο έργο της».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.