Neo

Ούτε τα παιδιά του Ανδρέα δεν τόλμησαν να παραστήσουν τους κλώνους του...

Θυμίζοντας ότι το «μεγάλο όχημα της αλλαγής» τα τελευταία 40 χρόνια είναι το ΠΑΣΟΚ, ο γιος του ιδρυτή του κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου, ‘καρφώνει’ την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ενστερνιστεί τον χώρο.

«Τώρα που δεν υπάρχει πια μεγάλο ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αναλάβει αυτό τον ιστορικό ρόλο. Όμως δεν μπορεί. Διότι δεν ενστερνίζεται τις αξίες του ΠΑΣΟΚ: Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη», λέει σε συνέντευξή του στη Realnews , τονίζοντας ότι «τα προοδευτικά μέτωπα χτίζονται με τους προοδευτικούς πολίτες αυτής της χώρας και με βάση ένα πολιτικό πρόγραμμα, όχι με πολιτικές δοσοληψίες και προσωπικές στρατηγικές πίσω από κλειστές πόρτες». Δεν παραβλέπει, μάλιστα, να ‘καρφώσει’ εμμέσως και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας με νόημα ότι το ‘εργοστάσιο’ έβγαλε μόνο έναν Ανδρέα και πως «ούτε και εμείς που είμαστε παιδιά του, δεν τολμήσαμε να παριστάνουμε τους κλώνους»...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. A 13:57 04/03/2019

    Αν και θεωρώ τον Γιώργο Παπανδρέου πολύ αξιόλογο πολιτικό, έντιμο και με ανοιχτό μυαλό, πολύ καλύτερο από όλους σχεδόν τους άλλους, θα πρέπει να είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα: ήταν με απλά λόγια «ΗΓΕΤΗΣ». Κατά την ταπεινή μου άποψη ο μεγαλύτερος όλων των εποχών στην Ελλάδα. Μάλιστα ξεπέρασε κατά πολύ και τον πατέρα του που ήταν επίσης μεγάλος ηγέτης. Είναι άστοχη τώρα οποιαδήποτε σύγκριση ακόμα και όταν γίνεται από τα παιδιά του. Ας μην ξεχνάμε ότι κάποιες ιδιότητες δεν είναι κληρονομικές. Θα την έλεγα τουλάχιστον άστοχη τη δήλωση του Νίκου Παπανδρέου και θα του πρότεινα να μην πέσει στην παγίδα του Βενιζέλου, που θέλει να τον χρησιμοποιήσει ως άλλοθι για να στηρίξει τη ΝΔ. Ο Ανδρέας δεν θα πήγαινε ποτέ με τη δεξιά!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.