LIFESTYLE

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα

Παντρεύτηκαν κρυφά στο Παρίσι Μάνου Τσάο και Κλέλια Ρένεση!

Στην πόλη που γεννήθηκε και που περνά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του επισημοποίησε τη σχέση του με την Κλέλια Ρένεση ο διάσημος τραγουδιστής Μάνου Τσάο, καθώς σύμφωνα με την «Paris Daily News» το ζευγάρι παντρεύτηκε σε πολύ στενό κύκλο!

Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Paris Daily News» αναφέρει πως ο Manu Chao εθεάθη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι που παραπέμπει σε βέρα, ενώ συνεχίζοντας αναφέρει ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα «δεσμά» του γάμου ενώπιον λίγων καλών φίλων και στενών συγγενών, σε μια λιτή πρωινή τελετή στο Παρίσι.

Το σενάριο περί επισημοποίησης της σχέσης ενισχύει δημοσίευμα της γαλλικής «Sun Times», η οποία υποστηρίζει πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για δαχτυλίδια με μεγάλο διαμάντι. Το μυαλό όλων πήγε στα παραδοσιακά μονόπετρα που παραδοσιακά συνοδεύουν την πρόταση γάμου.

Πάντως, το περασμένο Σάββατο, όταν εκπρόσωπος του Manu Chao, ρωτήθηκε για το αν ο 57χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε, αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση «ουδέν σχόλιο», αποφεύγοντας να διαψεύσει, αλλά και να επιβεβαιώσει το ο,τιδήποτε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.