ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

«Παραμυθένιο» τοπίο η Θεσσαλονίκη λόγω της ομίχλης! (photos)

«Πέπλο» ομίχλης έχει καλύψει από το πρωί τη Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει προβλήματα στα δρομολόγια του αεροδρομίου «Μακεδονία», με την ορατότητα να είναι περιορισμένη ακόμη και στους κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας!

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, από νωρίς το πρωί, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκλήθηκε καθυστέρηση μιας ώρας σε δύο πτήσεις από Αθήνα αλλά, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αερολιμενάρχης Αχιλλέας Τοπούζας, δεν θα υπάρξουν άλλα προβλήματα, καθώς προβλέπεται βελτίωση του καιρού.

Μέχρι αυτή την ώρα οι περισσότερες πτήσεις έχουν καθυστερήσεις, ενώ λόγω της χαμηλής ορατότητας μία πτήση της Ολυμπιακής από Αθήνα, θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Καβαλάς.

Η ομίχλη δυσκολεύει ιδιαιτέρως οδηγούς αλλά και πεζούς που κινούνται στην πόλη οι οποίοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Εμβληματικά σημεία της πόλης όπως ο Λευκός Πύργος αλλά και ο Πύργος του ΟΤΕ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ δεν διακρίνονται από απόσταση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πυκνή ομίχλη θα αρχίσει να υποχωρεί μετά τις 11:00 το πρωί όπως εκτιμούν οι μετεωρολόγοι. Το φαινόμενο οφείλεται στην υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες και τη νηνεμία.

Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, πρέπει να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία» (www.skg-airport.gr), προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και σωστά για όλες τις διαφοροποιήσεις που σημειώνονται στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.