Neo

Παρουσιάζει υποψηφίους ευρωβουλευτές, στην Κρήτη και όχι μόνο...

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, που θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη μία το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο νησί του, εξάλλου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θα παρουσιάσει μαζί με τον Γιώργο Γραμματικάκη, τους δύο νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος από την Κρήτη.

Ο λόγος για την 30χρονη Μαρία Δαμανάκη, δικηγόρο στο επάγγελμα και μέλος του TEDxHeraclion και ο 33χρονος Κωνσταντίνος Καλαφατάκης, γιατρός στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, πάντως, το Ποτάμι έχει παρουσιάσει συνολικά 30 υποψηφίους ευρωβουλευτές του, οι 15 από την Ελλάδα και οι 15 από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Κάνει μάλιστα λόγο για «ένα διαφορετικό σύνολο 30 ανθρώπων που βάζουν την πολιτική δίπλα στην επαγγελματική τους ζωή και δεν κάνουν την πολιτική το επάγγελμά τους».

Με την υπενθύμιση ότι προκειμένου να ψηφίσουν οι Έλληνες που ζουν εκτός Ελλάδας θα πρέπει να το δηλώσουν στις προξενικές αρχές της χώρας μας μέχρι τέλος Μαρτίου, η Σεβαστουπόλεως καλεί τους ενδιαφερόμενους να ‘γνωρίσουν’ τους υποψηφίους της στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://topotami.gr/30-polites-15-apo-tin-ellada-kai-15-apo-alles-chores-tis-evropis-zitoun-tin-psifo-sas/ 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.