ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμείς σου προτείνουμε να κάνεις εσύ την κίνηση!

Πες μου τι ομάδα είναι να σου πω ποιος θα πληρώσει στο πρώτο ραντεβού

Έρχεται λοιπόν η στιγμή να βγεις μαζί του, το πολυπόθητο αυτό πρώτο ραντεβού για το οποίο θρέφεις μεγάλες προσδοκίες και έχεις μεγάλη αγωνία.

Προφανώς και περιμένεις να σου φερθεί σα gentleman, κι εμείς το ευχόμαστε, κράτα όμως καλού κακού χρήματα και για τα ποτά και για ταξί: ποτέ δεν ξέρεις.

Ολυμπιακός 

Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει όχι απαραίτητα επειδή έχει, αλλά επειδή θεωρεί πως αυτή η κίνηση δείχνει ανδρισμό και καλούς τρόπους, και αυτά τα δυο τα έχουν στο λιμάνι. Στο πρώτο ραντεβού λοιπόν, ανάλογα με το πόσα χρήματα έχει θα σε πάει και στο ανάλογο μέρος: Αν μπορεί να το αντέξει η τσέπη του θα φάτε ψάρι στο Βαρούλκο, αλλιώς θα κεράσει μπύρες στην Πειραϊκή, σημασία δεν έχει πόσα θα ξοδέψει για εσένα αλλά ότι θα το κάνει.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει επειδή έχει και όχι για να αποδείξει κάτι. Εκεί στου Γκύζη που κανείς κατά τ’ άλλα δεν τους αγγίζει, είχαν την τύχη εκτός από τρόπους να έχουν και λεφτά οπότε πληρώνουν και μάλιστα όχι μόνο στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο και στο τρίτο ραντεβού. Και για όσους λένε ότι είναι φλώροι, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια έχουμε να πούμε εμείς. Αν Παναθηναϊκός δεν πληρώσει σε ραντεβού με γυναίκα, απλά δεν τη γουστάρει.

ΑΕΚ

Ο ΑΕΚτζής δε θα πληρώσει μόνο τα δικά σας, θα κεράσει και το μαγαζί, γιατί ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη, αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα πιείτε γκαζόζα και θα φάτε σουβλάκια κάπου στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά μπορεί να μην έχει λεφτά να ξαναβγείτε για κανένα μήνα. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις κι εσύ, αυτό θα συμβεί διότι έχει δώσει τα λεφτά του προς ενίσχυση του ερασιτέχνη ή για εισιτήριο διαρκείας. Μια σέλφι μπροστά στο υπό κατασκευή γήπεδο επιβάλλεται. Είναι τσάμπα με αξία ανεκτίμητη.

ΠΑΟΚ

Έχουμε και λέμε: Άμα κερδίσει μέσα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, θα σε πάει για πανηγυρισμούς στο Λευκό Πύργο με μπύρα από περίπτερο κερασμένη και μετά μπουγάτσα “Γιάννης” επίσης κερασμένη. Χαϊλίκι. Αν χάσει ο ΠΑΟΚ δεν έχεις καμία ελπίδα, όχι να κεράσει, αλλά ούτε να βγείτε, επομένως κάνοντας την εξίσωση με έναν ΠΑΟΚτσή θα βγεις μόνο όταν κεράσει. Τίμιο.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.