ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο πιο εύκολος τρόπος!

Πως να ανοίξεις τα αθλητικά που σε χτυπάνε

Από μόνο της η ιδέα ότι πρέπει να πάμε γυμναστήριο για να διατηρήσουμε το σώμα μας υγιές και -όσο μπορούμε τουλάχιστον- καλλίγραμμο, μάς προκαλεί πόνο. Σκέψου τώρα να τον συνδυάσεις με άβολα «σκληρά» αθλητικά παπούτσια! Άουτς!

Μπροστά σε αυτόν ακριβώς τον άθλο (κλασική drama queen!) βρέθηκα όταν αγόρασα τα νέα μου αθλητικά και πήγα περιχαρής για Crossfit. Ε λοιπόν το πρόγραμμα γυμναστικής μου έγινε ακόμη πιο επίπονο, καθώς το πίσω μέρος των παπουτσιών μου ήταν τόσο σκληρό, που «έκοβε» το πόδι μου. Δυστυχώς ακόμη και μετά από ένα μήνα, τα sneakers μου δεν είχαν ανοίξει και οι πληγές όσο περνούσαν οι μέρες άρχισαν να μην μού επιτρέπουν καν να φορέσω τα παπούτσια.

Εντελώς τυχαία βρήκα τη λύση στο πρόβλημά μου! Πήρα ένα καλαπόδι με ελατήριο και το έβαλα ανάποδα μέσα στο κάθε παπούτσι. Το σημείο δηλαδή που θα έμπαινε προς την μύτη του παπουτσιού, το έβαλα στην πίσω πλευρά, όπου με χτυπούσε. Την άλλη πλευρά τη στερέωσα στη γλώσσα του παπουτσιού, έτσι ώστε να πιέζεται η άλλη πλευρά και να ανοίγει το παπούτσι. Το άφησα έτσι για όλο το βράδυ και την άλλη ημέρα το πρωί -προς έκπληξή μου- είδα σπουδαία διαφορά! Επανέλαβα τη διαδικασία για 3-4 μέρες και πια τα παπούτσια μου έχουν ανοίξει για τα καλά και δεν με πονάνε καθόλου!

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.