Neo

Στο κάδρο ο δημότης και οι ανάγκες του

Έτοιμος να δουλέψει για κάθε περιοχή της Αθήνας δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Γερουλάνος, που δεν έχει σταματήσει να ‘οργώνει’ την πρωτεύουσα εδώ και μήνες, ανακαλύπτοντας τα μεγάλα και τα μικρότερα προβλήματά της.

Μεταξύ αυτών, για τις παιδικές χαρές της Αθήνας μίλησε στην ιστοσελίδα ipolizei.gr. «Το ζήτημα των παιδικών χαρών έχει μείνει πολύ πίσω. Αυτή τη στιγμή, από τις 70 παιδικές χαρές που υπάρχουν στην Αθήνα, είναι πιστοποιημένες λιγότερες από τις μισές», είπε, παρατηρώντας ταυτόχρονα ότι υπάρχουν γειτονιές που δεν έχουν παιδική χαρά και άλλες που για λόγους γραφειοκρατίας, δεν την χαίρονται οι δημότες.

«Αυτό που επείγει, είναι να πιστοποιηθούν όλες οι παιδικές χαρές στον δήμο. Ασφαλή όργανα, φροντισμένα παρτέρια και παγκάκια, φύλαξη, και βεβαίως, να προστεθούν χώροι αναψυχής εκεί που δεν υπάρχουν», είπε, ξαναβάζοντας στο κάδρο τον δημότη και τις ανάγκες του και δηλώνοντας χαρούμενος για την ομάδα αξιόλογων και παθιασμένων ανθρώπων που έχει δημιουργήσει γύρω του και οι οποίοι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στην πόλη που αγαπούν και την οποία έχουν επιλέξει για να ζουν και να εργάζονται…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.