ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ και η… τσίπα

Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ με εκατέρωθεν σπόντες

Εντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Η αρχή έγινε όταν η Κουμουνδούρου σχολίασε τις δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά, στις οποίες εμφανίστηκε σίγουρη ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα καταφέρει να πάρει στελέχη από την παράταξή της.

«Μιλανε όλοι, μιλάει και η αρχηγός του κόμματος του Γιάννου, του Ακη και του Τσουκάτου», ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως ήταν λογικό δεν έμεινε ασχολίαστο.

«Και με την ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ότι πράγματι δεν υπάρχει Τσίπα. Κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει την μεγάλη προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα και το λαό και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος» αναφέρει ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Φθάσαμε εμείς της Δημοκρατικής παράταξης Έλληνες , στο Αμήν!
    Φθάνει πια με την ληστρική ψεύτικη, και διχαστική συμπεριφορά των Συριζαίων!
    Αποδείχθηκαν στην πράξη της διακυβέρνησης τους επι 4.5. Χρόνια ότι όχι μόνον δεν έχουν μπέσα , συνείδηση και πολιτική ιδεολογία , αλλά ούτε την παραμικρή συναίσθηση για το πόσο βλάπτουν τον τόπο μας .
    Σεις κι εγώ, οι αγνοί και ενεργοί πολίτες που στο παρελθόν εμπιστευτήκαμε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, του Γεννηματά , του Πεπονή του Μπενου ή του Τριτση και χαρήκαμε για όλες τις αλλαγές και την ομαλοποίηση της πατρίδας μας …., μέχρι ποτέ θα ανεχόμαστε τους γυρολόγους καρεκλοκινηγούς που μας κορόιδεψαν και μας πρόδωσαν πηγαίνοντας με την επιτομή. Της κοροϊδίας που λέγονται ΣΥΡΙΖΑ και Τσιπρας ;
    Και οι μεν γυρολόγοι πολιτικοί έχουν την δικη τους “τιμή “ με την οποία συναλλάζονται , εμείς δεν είναι καιρός να επιστρέψουμε στις ρίζες μας γιατί αποβλέπουμε μόνον ναγλητωσουμε την χώρα μας από την Σκύλλα και την Χάρυβδη που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ .
    ΓΙα την Ελλαδα να μας “ρε γαμώτο “. Και την ανόρθωση μας από το τέλμα !

    Σημ .
    Για όλα τ´ασχημα της μακρόχρονης διακυβέρνησης από μερικούς που στο διάστημα αυτό εγιναν “το βαθύ και λερωμένο ΠΑΣΟΚ “ και μας ντρόπιασαν…, ήρθε η περίοδος της διακυβέρνησης 2009-2011
    που άρχισε το ξεκαθάρισμα και την επιστροφή στην καθαρή προοδευτική πολιτική με τίμιους, πεπειραμένους και ευγενείς πολιτικούς που ασχολήθηκαν πραγματικά με τα κοινα. Και την εξύψωση της Κοινωνίας μας .
    Η γέφυρα που σας προτείνουν τα σκοτεινά και καμουφλαρισμένα ειδικά συμφέροντα είναι για την επιμυκινση της παρωδίας που ζούμε με τον Τσίπρα και τον αναποφάσιστο να δηλώσει αλλαγή πλεύσης στην ΝΔ . Σας πε4ιμςνουμε στο Κίνημα Αλλαγής!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.