ASTRO-MATRIX

Εαν θές το 2019 να συνεχιστεί καλά πρέπει να αλλάξεις πορεία

Τι πρέπει να αλλάξεις οπωσδήποτε φέτος την Άνοιξη με βάση το ζώδιό σου

Εάν δε τα πήγες καθόλου καλά με τα New Year’s resolutions σου, μην αγχώνεσαι. Τώρα που ξεκινά η άνοιξη προλαβαίνεις να αναθεωρήσεις ξανά τις κινήσεις σου και να αλλάξεις στρατηγική για να σώσεις το 2019 από 'δω και πέρα. Ξεκίνα με τα πολύ βασικά πράγματα που πρέπει να σταματήσεις φέτος την άνοιξη ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός

Δε χρειάζεται να είσαι πάντα πρώτος! Οκ, είσαι “νούμερο ένα”.  Ίσως θελήσεις να ηρεμήσεις λίγο και να μη μας το τονίζεις συνεχώς  αυτή την άνοιξη. Πίστεψε το ή όχι, δεν είναι όλα ανταγωνισμός! Δοκίμασε να εστιάσεις την ενέργεια σου στη διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα. Βάλε μακροπρόθεσμους στόχους που δεν μπορούν άμεσα να ικανοποιηθούν και δοκίμασε να δεις τι θα συμβεί εάν επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Με λίγη υπομονή και στρατηγική, μπορείς να βρεις τον εαυτό σου να κερδίζει πολλά περισσότερα.

Ταύρος

Άλλαξε επιτέλους τη ρουτίνα σου και τις παιδικές συνήθειες σου. Είσαι φανταστικός, σε κυβερνά η Αφροδίτη, είσαι δηλαδή ένα ζώδιο που συνδέεται με την αγάπη, την ομορφιά και τα χρήματα. Ενώ οι πολυτέλειες της ζωής, όπως η σοκολάτα και το κρασί, σου δίνουν απόλυτη χαρά, σε εμποδίζουν να μεγαλώσεις. Αυτή την άνοιξη, ήρθε η ώρα να ακυρώσεις το comfort zone. Προκάλεσε τον εαυτό σου να βγεις έξω από την ασφάλεια σου και να εξερευνήσεις νέες, αχαρτογράφητες περιοχές. Αφέσου σε μια νέα δουλειά, σχέση, ή χόμπι, σε κάτι περισσότερο και θα ανταμειφτείς από την άλλη πλευρά.

Δίδυμος

Ακύρωσε τα διπλά και τριπλά ραντεβού σου. Ο δίδυμος προσπαθεί να συγχρονίσει τις δύο του προσωπικότητες, άρα του είναι αλήθεια δύσκολο να ακολουθήσει το πρόγραμμα του. Το ημερολόγιο σου είναι γεμάτο με κοινωνικές υποχρεώσεις, πολλές δουλειές, παράπλευρες ασχολίες και περίεργα χόμπι μέχρι να τα ακυρώσεις όλα και να εξαφανιστείς. Αυτή την άνοιξη προσπάθησε να χαλαρώσεις, να μείνεις λίγο μόνος σου και να ανασυγκροτηθείς. Όταν δίνεις στον εαυτό σου χώρο για να επεξεργαστείς τα γεγονότα, μπορεί να ανακαλύψεις ακόμη και ενδιαφέροντα και πάθη που διαφορετικά θα αγνοούσες. Το random event που είδες στο Facebook μπορεί να περιμένει.

Καρκίνος

Μη χτίζεις άλλους τοίχους γύρω από την καρδιά σου. Βγες από το κέλυφος σου, μην είσαι τόσο προσεκτικός. Μη κλείνεστε πια στον εαυτό σας και στο σπίτι και ανοίξτε χώρο πρακτικά και στην καρδιά σας. Μόνο έτσι θα δημιουργήσεις αυθεντικές σχέσεις φέτος την άνοιξη και δε θα μείνεις ολομόναχος μέσα στον ήλιο και την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Ξένος και νέος δε σημαίνει απαραίτητα και εχθρός! Μπορεί ακόμα να μην έχεις γνωρίσει τον καλύτερο σου φίλο, τον πιο πετυχημένο συνεργάτη σου ή το άλλο σου μισό. Ρίσκαρε το!

Λέων

Σταμάτα να μετράς Likes. Κανείς δε θα στρώσει κόκκινο χαλί για να περάσεις! Εκλεπτυσμένος, βασιλικός, υπέροχος έχεις γεννηθεί για να λάμπεις. Είναι τέλειο που ξέρεις τι αξίζεις αλλά προσπάθησε να μη βασίζεις όλες τις αποφάσεις σου στο εγώ σου. Ξοδέψτε λίγο χρόνο για να εστιάσεις στο πως σε βλέπουν οι άλλοι. Αυτή την άνοιξη στρέψτε το βλέμμα προς τα μέσα. Δεν έχουν νόημα οι haters, που δεν αναγνωρίζουν το ταλέντο σας. Χαλαρώστε και εκτιμήστε όσα έχετε.

Παρθένος

Φτάνει με την εμμονική οργάνωση. Γεννήθηκες για την ταξινόμηση, την οργάνωση και την αρχειοθέτηση και τα καθήκοντα σου αυτά τα παίρνεις πολύ σοβαρά. Εργάζεσαι σκληρά και όλα πρέπει να λειτουργούν γύρω σου τέλεια. Αλλά πρέπει να τελειώνεις με αυτή την άκαμπτη, ασυμβίβαστη και εκνευριστική στάση, καθώς δε γίνεται με το παραμικρό ο κόσμος σου να καταρρέει. Θυμήσου ότι η ζωή δεν είναι ευθεία, είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα.

Ζυγός 

Δε χρειάζεται να σώσεις τον κόσμο. Προφανώς είσαι απίστευτα ισορροπημένος τύπος , μπορεί να διαχειριστείς πολύπλοκες καταστάσεις, να ζυγίσεις τις πλευρές και να πάρεις τη σωστή απόφαση, να ελέγχεις τα συναισθήματα σου και τις αντιδράσεις σου. Μπορείς να συμμαζέψεις ένα δωμάτιο καλύτερα και από την Marie Kondo. Απίστευτη ικανότητα που μπορεί όμως να γίνει και βάρος. Όταν προσπαθείς να σώσεις τους πάντες και να λύσεις κάθε πρόβλημα γύρω σου, χάνεις τον εαυτό σου. Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για τη δική σου ζωή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Σκορπιός

Βρε μη ζηλεύεις! Περιμένεις ύπουλα το δράμα να ξεκινήσει και τον καβγά να ξεσπάσει. Άλλο όμως να συμμετέχεις στις εξελίξεις κι άλλο να κοιτάς πλαγίως γεμάτος ζήλια και θυμό. Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείς τα αρνητικά συναισθήματα και να διαχειριστείς τη ζήλια σου. Όταν η ζήλια σου φουντώνει κοίτα να το αντιμετωπίσεις. Μίλησε με μία φίλη σου, ρώτα έναν ειδικό αλλά σταμάτα την εσωτερική σου πάλη.

Τοξότης

Αυτή τη φορά μην φύγεις τρέχοντας. Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο έχεις ξεχάσει που ακριβώς θέλεις να πας. Ναι, ωραίο είναι να ταξιδεύεις, να φεύγεις, να αλλάζεις αλλά δεν είναι καθόλου ωραίο να αποφεύγεις καταστάσεις και να εξαφανίζεσαι. Υπάρχουν άτομα που βασίζονται σε εσένα και σε χρειάζονται, μη τους απογοητεύσεις. Κοίτα γύρω σου και θα δεις, εάν μείνεις σε μια κατάσταση λίγο παραπάνω και προσπαθήσεις μόνο κερδισμένος θα βγεις.

Αιγόκερως

Δεν είσαι ο αρχηγός όλων μας. Ως κυριολεκτικά αφεντικό του ζωδιακού κύκλου, εκτιμάς τη σκληρή δουλειά και απαιτείς από τον εαυτό σου σε ότι κάνει υψηλό επίπεδο. Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσεις να προβάλλεις τις προσδοκίες σου σε άλλους. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά δεν θέλουν όλοι να επιτύχουν τα ίδια πράγματα που με εσένα. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να ζήσουν μια ειρηνική ζωή χωρίς άγχος.

Υδροχόος

Take it easy. Ο επαναστάτης ψάχνει πάντα λόγο να επαναστατήσει. Προσπάθησε απλά να ξεχωρίζεις τις περιπτώσεις που χρειάζεται να παλέψεις και αυτές που αντιμετωπίζονται ήρεμα και ήσυχα. Δεν χρειάζεται πάντα ανταγωνισμός, φωνή και δεν είναι όλα δύσκολα και σοβαρά. Δεν είναι όλοι εχθροί σου. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια σου για να παλέψεις για ζητήματα που αξίζουν και όχι για καθημερινές μικρότητες.

Ιχθύς

Σταμάτα να κλαις. Είσαι τόσο ευαίσθητος, έχεις ρουφήξει κάθε χαρά, λύπη, πόνο και αγωνία που συνάντησες ποτέ γύρω σου. Βάλε επιτέλους κάποια όρια και συγκρατήσου. Μην αφήνεις τους άλλους να σε εκμεταλλεύονται και μην γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν. Καμία φόρα πρέπει πρώτα να σώσουμε τον εαυτό μας και μετά του άλλους. Δεν είναι όλα λόγοι για να πληγωθείς και να παρεξηγηθείς. Let it be.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.