ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Είναι πανεύκολο!

Το μυστικό για να αποθηκεύεις τις φωτογραφίες από το Instagram

Σού έχει τύχει και εσένα να θέλεις να αποθηκεύσεις την ομαδική selfie που ανέβασε ο φίλος σου στο Instagram ή τους #goals κοιλιακούς της αγαπημένης σου celebrity για να τους βάλεις επιφάνεια εργασίας για έμπνευση; Τι κρίμα που η πλατφόρμα δεν το επιτρέπει! Ή μήπως όχι;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποθηκεύεις τις φωτογραφίες από το Instagram:

Ο τρόπος του ερασιτέχνη:
Πήγαινε στο μενού των Windows και ύστερα κλίκαρε όλα τα προγράμματα και μετά βοηθήματα. Εκεί θα βρεις το εργαλείο αποκομμάτων με το οποίο μπορείς να απομονώσεις όποιο μέρος της οθόνης σου θέλεις και να το αποθηκεύσεις. Αυτό μπορεί να είναι από μέρος κειμένου που βρήκες online μέχρι τη φωτογραφία του πρώην σου για να την εκτυπώσεις και να του πετάς βελάκια.
+ Γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος
– Χαμηλή ανάλυση

Ο τρόπος του επαγγελματία:
Δώσε προσοχή, γιατί πρόκειται να σε κάνουμε pro! Άνοιξε τη φωτογραφία που θέλεις στο Instagram. Πάτησε δεξί κλικ και ύστερα view page source. Στη συνέχεια αναζήτηση στην οθόνη (Cltr+F) «jpg». Δες το πρώτο τμήμα που έχει υπογραμμίσει για εσένα η αναζήτηση. Επίλεξε από εκεί που γράφει http μέχρι το net (λίγο μετά το jpg). Κάνε copy και ύστερα paste σε μία νέα καρτέλα στον browser. Και τατάν! Μετά μπορείς να κάνεις κανονικά save τη φωτογραφία!
+Άψογη ανάλυση
-Λίγο πιο χρονοβόρα διαδικασία

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.