ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Τού έγινε κρούση για την Ευρωβουλή, αλλά είπε όχι

Κάθε φορά που πλησιάζει μία εκλογική αναμέτρηση ή πρέπει να κάνει κάποιες επιλογές προσώπων ο Αλέξης Τσίπρας, το όνομα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη έρχεται και πάλι στην επιφάνεια μέσω σεναρίων. Κάτι η συμπαθής φυσιογνωμία, κάτι οι εξαιρετικές του επιδόσεις στον δήμο της Αθήνας, κάτι ο αξιοπρεπέστατος τρόπος με τον οποίο παρέδωσε την έδρα του όταν διαφώνησε με την κυβερνητική πολιτική, ο Σακελλαρίδης θεωρείται ότι δεν έχει κόψει όλες τις γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ –σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Ο Neo, λοιπόν, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι κρούση στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο έγινε για να καταλάβει μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς, ο Σακελλαρίδης έχει επιλέξει να μην εμπλακεί εκ νέου με την πολιτική, αλλά να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως επικεφαλής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ο ίδιος απαντώντας χθες σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται με την πολιτική.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.