ΕΛΛΑΔΑ

Ποια η εκτίμηση της Αστυνομίας

Τουρκοβούνια: Πιθανόν να αυτοκτόνησε ο 28χρονος δικηγόρος

“Πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία, δεξιό μηρό και θάνατος που οφείλεται σε πτώση εξ ύψους” αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα αίτια θανάτου του 28χρονου δικηγόρου που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε θαμνώδη περιοχή, στα Τουρκοβούνια.

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν προβληματισμένοι για τα αίτια του θανάτου, όμως το πόρισμα του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με το μονοπάτι που οδηγούσε στον γκρεμό όπου βρέθηκε ο νεαρός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

Μάλιστα αυτή ήταν και η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών και της νεκροψίας που διενήργησε χθες ο ιατροδικαστής όμως περίμεναν και την ολοκλήρωση της νεκροτομης έτσι ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Ο νεαρός δικηγόρος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, σε ενα δυσβατο σημειο. Φορούσε σακάκι και παντελόνι και έφερε κάποιες κακώσεις στο πρόσωπο. Από τη μύτη και το στόμα έβγαινε αίμα ενώ τα μαλλιά και τα χέρια του ηταν σκονισμένα με χωμα. Αρχικά η υπόθεση έλαβε διαστάσεις θρίλερ εντούτοις σήμερα το αποτέλεσμα της νεκροτομής έδωσαν στους αστυνομικούς ξεκάθαρη εικόνα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.