ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τσιρώνης μετά το «Καστελόριζο που δεν είναι στο Αιγαίο»: Πολιτική παράκρουση οι αντιδράσεις

Σε πολιτική παράκρουση και «άγνοια πατριδογνωσίας» απέδωσε τις αντιδράσεις για τη δήλωσή του ότι το «το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο», ο Γιάννης Τσιρώνης με νέα ανάρτησή του το πρωί του Σαββάτου.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Β' Αθήνας και νυν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επιτίθεται σε όσους αντέδρασαν στη δήλωσή του και αναρωτιέται  «θα αντιμετωπίσουμε άραγε καλύτερα την τουρκική προκλητικότητα εάν θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;».

 

Η δήλωση του Γιάννη Τσιρώνη έγινε κατά την Παρασκευή κατά τη διάρκεια συζήτησης σε εκπομπή του ΟPEN για τα Ελληνοτουρκικά (!) στην οποία είπε: «Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο, τι να κάνουμε τώρα. Είναι στην ανατολική Μεσόγειο, είναι από κάτω. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα η οποία φτάνει μέχρι την Κω και την Ρόδο».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αν αφήσουμε στον Γιάννη Τσιρώνη , τον Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Νίκο Παππά να μας παίξουν το παιχνίδι “ εδώ ο παππάς , που είναι ο παππάς ;
    ΣΙγουρα θα δούμε και το που είναι το Καστελοριζο !
    Στην Τουρκία …θα σας πουν !
    Και μεις έχουμε τέτοιους ανθρώπους εκλεγμένους στην Ελληνική Βουλή;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.