ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται τα προβλήματα απ' την κακοκαιρία

«Ξήλωσε» δέντρα, ταμπέλες και στέγες ο άνεμος στη Λάρισα!

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι που σαρώνουν όλη τη χώρα είχαν ως συνέπεια ουκ ολίγα προβλήματα και στη Λάρισα, όπου καταγράφηκε πτώση σιδερένιας κολόνας πάνω στο οδόστρωμα, πτώσεις δένδρων στην Παλαιά Εθνική, ακόμη και αποκόλληση στέγης!

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε η πτώση μίας σιδερένιας κολόνας με επιγραφή επάνω στο οδόστρωμα, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Γιάννουλη προς Λάρισα.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, το συγκεκριμένο συμβάν θα μπορούσε να έχει ακόμη πιο άσχημη τροπή, αν τη στιγμή της πτώσης διέρχονταν οχήματα από τον κατά τα άλλα πολυσύχναστο δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική, όμως το βάρος της κολόνας ήταν τέτοιο που απαιτούσε ειδικά οχήματα με γερανούς για την απομάκρυνσή της.

Παράλληλα, τέσσερις πτώσεις δένδρων σημειώθηκαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου, με την Πυροσβεστική να επιλαμβάνεται από το ύψος της κοινότητας Λοφίσκου έως τη διασταύρωση με το Αχίλλειο. Επίσης μία πτώση δένδρου καταγράφηκε στην Παναγία Αρμενίου.

Στην πόλη της Λάρισας, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού, προκειμένου να απομακρυνθεί κατασκευή τέντας, η οποία κρίθηκε πως ήταν επικίνδυνο να αποκολληθεί.

Ένα ακόμη σπάνιο συμβάν καταγράφηκε στο Συκούριο, όταν ο ισχυρός άνεμος «ξήλωσε» στέγη από λαμαρίνα!

Photo: larissanet.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.