ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Άδειασμα» και από Κουρουμπλή: «Κακώς μίλησε ο Πολάκης»

Ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε με τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης, αφού και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής «άδειασε» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης» για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλου, προσθέτοντας πως «δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο».

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ταυτίζεται με τον υπουργό του και προκαλεί σάλο εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο «Θέμα 104,6», υποστήριξε ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο Παύλος Πολάκης για την απαράδεκτη επίθεση στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Μάλιστα, τόνισε πως «κακώς» δημοσιεύτηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ΦΕΚ του διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χαρακτήρισε και «ατυχή» την δήλωση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για την οποία επιτέθηκε ο Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας για την οικονομία, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε ότι αυτή θα είναι που θα χαρίσει στον ΣΥΡΙΖΑ τη νίκη στις εκλογές. Αναφερόμενος για τα επιδόματα υποστήριξε «έσωσαν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που έριχναν την αξιοπρέπεια τους στους κάδους των σκουπιδιών. Αυτό το φαινόμενο έχει εξαφανιστεί και αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση στόχευσε σωστά. Όπως ήταν το φαινόμενο δεν είναι και η επιδοματική πολιτική έπαιξε ρόλο σε αυτό».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.