ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον Πολάκη

Αυλωνίτου κατά Πολάκη: «Απαράδεκτη η δήλωσή του, να ζητήσει συγνώμη»

Δεν έχει κοπάσει το ντόρος που ξέσπασε με την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλου, κάθε άλλο... Ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, με την Ελένη Αυλωνίτου να τον καλεί να ζητήσει συγνώμη, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτα τα όσα είπε.

«Καταρχάς, κάθε πολιτικός κρίνεται απ’ τους πολίτες, όχι μόνο για το περιεχόμενο του λόγου του αλλά και για το ύφος και το στιλ του. Η δήλωση του κ. Πολάκη ήταν απαράδεκτη και δεν χρειάζεται καν να μπω στο περιεχόμενο αυτής», δήλωσε η Ελένη Αυλωνίτου στο Attica TV.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Παύλος Πολάκης θα έπρεπε ήδη να έχει ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη και πρόσθεσε με νόημα: «Θέλει και γενναιότητα ψυχής για να διατυπώσει κανείς μια δημόσια συγγνώμη»!

Η Ελένη Αυλωνίτου υπογράμμισε πως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ορθώς έκανε χρήση του δικαιώματος διορισμού ως ΑμεΑ στο ΕΣΥ. Υποστήριξε, δε, ότι ως ελληνικό κράτος και κοινωνία απέχουμε ακόμα αρκετά -σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες- προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των ατόμων με αναπηρίες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.