ΕΛΛΑΔΑ

«Έχω 6 γυναίκες στο γραφείο της Θεσσαλονίκης»

Μπόλαρης: «Φυσικά και δεν έκανα δεκτή την παραίτηση της Θωμαρίτας»

«Φυσικά και δεν έκανα αποδεκτή την παραίτηση» τόνισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, για την Θωμαρίτα Καλδάρα, τη γραμματέα που αποσπάστηκε στο πολιτικό του γραφείο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και προκάλεσε αίσθηση με τις φωτογραφίες της.

Ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας δήλωσε «έκπληκτος για το επίπεδο όχι των ανωνύμων του διαδικτύου αλλά των δήθεν σοβαρών ΜΜΕ τα οποία αναλώθηκαν σε μια ιστορία η οποία τους χαρακτηρίζει για σεξισμό σε βάρος των γυναικών, ρατσισμό και φασισμό που υφέρπει πίσω από αυτές».

Διευκρινίζοντας ξανά τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τους συνεργάτες του μετά τη δήλωσή του για «τα 3 έψιλον», ο Μάρκος Μπόλαρης είπε ότι «εγώ τους επιλέγω με αυτά που μπορούν και κάνουν στο γραφείο και όχι ως Κυπατζής με αυτά που κάνουν στο σπίτι και στην κρεβατοκάμαρα».

Αποκάλυψε, δε, ότι στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη έχει συνολικά έξι γυναίκες ενώ ειδικά για την κυρία Θωμαρίτα Καλδάρα είπε ότι «είναι επί 25 χρόνια υπάλληλος και την απέσπασα πριν από ένα μήνα με τις καλύτερες συστάσεις για να προωθήσει θέματα του γραφείου στη Θεσσαλονίκη».

Υποστήριξε, τέλος, ότι «δεν θεωρώ ότι δημιουργείται πολιτικό πρόβλημα γιατί ο σεξισμός και οι ρατσιστικές επιθέσεις αφορούν αυτούς που τα κάνουν».

Η Θωμαρίτα Καλδάρα είχε υποβάλει πριν από λίγα 24ωρα την παραίτησή της από το πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη στο οποίο είχε αποσπαστεί στις 16 Ιανουαρίου μετά τη δημοσιοποίηση των εντυπωσιακών φωτογραφιών της κάνοντας λόγο για «ανθρωποφαγία».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ασχοληθειτε με τα του οικου σας αγαπητε μου κ μη ασχοληστε με θεματα κ ανθρωπους που δεν γνωριζετε!!!

 2. === ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
  ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ
  ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΗΝ
  ΘΩΜΑΡΙΤΑ, ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΓΝΩΣΜΕΝΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΗΡΕ-
  ΣΙΑΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ…….
  === ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ –
  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ : ΑΞΙΟΣ – ΑΞΙΟΣ – ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.