ΕΛΛΑΔΑ

Αρνείται κάθε κατηγορία

Δολοφονία Μακρή: Προφυλακιστέος ο 31χρονος Βούλγαρος

Στη φυλακή οδηγείται ο 31χρονος από τη Βουλγαρία, που κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο κατηγορούμενος, που απολογήθηκε στην ανακρίτρια για ανθρωποκτονία από πρόθεση, φέρεται να αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή με το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός υποστηρίζει πως δεν γνώριζε καν τον Μακρή, ενώ αρνείται πως είναι αυτός που έχει καταγραφεί από τις κάμερες έξω από το σπίτι του επιχειρηματία να τον πυροβολεί τέσσερις φορές.

Όπως φέρεται να ανέφερε στη δικαστική λειτουργό, ο δράστης που έχει καταγραφεί δεν έχει τον ίδιο σωματότυπο με αυτόν. «Εγώ είμαι μεγαλόσωμος, ενώ ο άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο είναι αδύνατος. Φοράω ρούχα σε μεγάλα μεγέθη ΧΧL», υποστήριξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος αιτιολόγησε την άφιξή του στην Αθήνα, λέγοντας πως του αρέσει η Ελλάδα για διακοπές, ενώ συμπλήρωσε πως θέλει να ανοίξει επιχείρηση στη χώρα μας. «Έχω ήδη δύο επιχειρήσεις στον Καναδά, η μία ασχολείται με tatoo, οι οποίες μου παρέχουν οικονομικά οφέλη», φέρεται να είπε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.