ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα σε τρεις εβδομάδες

Δολοφονία Τοπαλούδη: Δεύτερη πειθαρχική ποινή για τον Ροδίτη

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος της απάνθρωπης δολοφονίας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζει την παραβατική συμπεριφορά μέσα στις φυλακές Γρεβενών, καταφέρνοντας να «αποκομίσει» νέα πειθαρχική ποινή, τη δεύτερη μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Ο 21χρονος Ροδίτης, που φέρεται να παρενοχλούσε και άλλα κορίτσια πριν το έγκλημα στη Ρόδο, τιμωρήθηκε γιατί αρνήθηκε να μπει στο κελί του. Οι κανόνες στις φυλακές Γρεβενών είναι αυστηροί και απαγορεύονται συμπεριφορές που προκαλούν προβλήματα. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι ένας χρόνος στέρησης εργασίας.

Αυτή είναι η δεύτερη πειθαρχική ποινή που του επιβάλλεται στον 21χρονο, που κατηγορείται για το φρικτή δολοφονία στη Ρόδο, εντός τριών εβδομάδων.

Να θυμίσουμε ότι ο 21χρονος κατηγορούμενος είχε και τις προηγούμενες εβδομάδες προκλητική συμπεριφορά, στις αναφορές του σχετικά με την υπόθεση Τοπαλούδη, εξοργίζοντας τους οικείους της άτυχης φοιτήτριας.

«Αυτά όλα που κάνουνε από την αρχή ακόμα προτού πάνε να παραδοθούν σε αυτούς που μίλησαν και τους συμβούλεψαν τι πρέπει να κάνουν τι πρέπει να σβήσουν από τα κινητά τους και από τα λάπτοπ η συμπεριφορά τους μετά μέσα στις φυλακές αυτό τι προδίδει τι φανερώνει. Προσπαθούν να κάνουν παιχνιδάκια να κάνουν ψυχολογικές τρελίτσες να το πω έτσι για να ελαφρύνουν τη θέση τους με κάποιους τρόπους ευφάνταστους ενδεχομένως για την ποινή που θα τους επιβληθεί», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.