ΚΟΣΜΟΣ

Μπελάδες για την έκφυλη 40αρα

Εκανε σεξ με ανήλικους που είχαν σχέση με τις κόρες της!

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης βρίσκεται μια μητέρα από την Καλιφόρνια, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια που διατηρούσαν δεσμό με τις κόρες της!

Η Coral Lytle αποδέχτηκε τις κατηγορίες, όμως μία διαφωνία μεταξύ των δικαστών για την ποινή που πρέπει να της επιβληθεί έφερε την ανατροπή της συμφωνίας που είχε κάνει η συνήγορός της με την Εισαγγελία τη Δευτέρα, κάτι που ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τη New York Post, η 41χρονη είχε έρθει πολλές φορές σε σεξουαλική επαφή με τους δύο μαθητές, το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2017.

Με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε στο δικαστήριο η Εισαγγελία, η έκφυλη μητέρα δύο έφηβων κοριτσιών φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε τις κόρες της για να βρίσκει υποψήφια «θύματα».

Τα κορίτσια έφερναν τους φίλους τους σπίτι για να τους συστήσουν στους γονείς τους και η 41χρονη δεν έχανε χρόνο. Αφού αντάλλαζε τηλέφωνα με τους ανήλικους νεαρούς, στη συνέχεια τους ξεμονάχιαζε στο αμάξι της ή και αλλού, και, αφού τους πρόσφερε αλκοόλ και πούρα, τους αποπλανούσε.

Η καταγγελία του ενός από τους δύο έφηβους άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για την Lytle, που ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο μια μεγάλης αστυνομικής έρευνας. Όπως είχε δηλώσει ο νεαρός, αποφάσισε να μιλήσει επειδή αισθανόταν ντροπή «όταν έσφιγγε το χέρι του συζύγου της 41χρονης για να τον χαιρετήσει».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.